dissabte, 3 de desembre del 2011

EL PP TREBALLA EN UN NOU PGOU SOBRE LA BASE DEL CONCERT PREVI DE PALOMARES I EL BLOC

El polèmic concert previ de Palomares i Aureli torna a cobrar vigència.


El govern local del PP de Simat traballa ja en una proposta de Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU), sobre la base del concert previ aprovat en el mandat 2003-2007. Aquell polèmic concert previ, aprovat pel ple municipal i per la Generalitat, el va portar endavant el PSPV de Palomares amb el suport del Bloc de l'Aureli, amb el vot en contra d'Arc Iris i del propi PP, ara instal.lat amb majoria absoluta a l'ajuntament.  La moció de censura de 2008 va barrar la tramitació, i el tripartit va remetre a la Generalitat una nova proposta de concert previ sobre la que la conselleria competent en matèria d'urbanisme ni tan sols s'ha pronunciat.
Sobre la base d'aquell concert previ, el PP tracta ara d'elaborar una nova proposta de PGOU, però amb les correccions aconsellades per la Generalitat. Amb tota seguretat, el polígon industrial es reduirà de 350.000 metres quadrats a 200.000, amb possibilitat d'ampliació. És un misteri, en canvi, el que passarà amb el milió i mig de metres quadrats que aquell concert previ reservava per a camp de golf i macrourbanització a la partida de Mig l'Horta.
La conclusió per a Arc Iris és que hem retornat a la casella d'eixida sense trellat ni forrellat, i hem perdut gairebé una dècada, amb l'agreujant de que el PP farà ara el que li vinga en gana. El tripartit ha sigut incapaç en tres anys de portar endavant una ordenació urbanística per tal d'impedir que quedara tot en mans del PP.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

El PP farà lo que li vinga en gana. Pues clar que farà lo que li vinga en gana, per això ha tret majoria absoluta. O no voleu?

Anònim ha dit...

Caldrà doncs, que dins del que li vinga en gana, cumpleixca la legalitat i no fasa cap desficasi. FORA FEIXISTES DE LES POLTRONES DE SIMAT siguen del PP o de la pseudoesquerra!

Simpatizant del BLOC ha dit...

Fer un poligon de 200.000 metres quadrats es una barbaritat i més ara, hem d'apostar per el sector terciari

Anònim ha dit...

200.000 metres s'omplin només amb les empreses de Simat.

i dic jo... ha dit...

huy,huy,huy,huy,huy,quin problemon senyooor,encara diuen de crisi? aso si que es un problemon xe,en lloc de 320.000metres en faran 200.000.ara si que meu fotut el cap setmana tù.no em tingut poligon an la vida,segurament tardarem segles en cas de que en tingem,i si es aixien tindrem un de "nomes 200.00 metres"(encara que esteu digent que es poden negociar mes metres,pero el gran problema es que "tornem a estar com fa una decada".senyors del arc,no ens em menetgat ni un centimtre en una decada per tant es llodic que sigem al mateix lloc,o esque ens voleu fer creure que cuant vosaltres estaveu a l'ajuntament ens menejarem deu anys?ai mare cuants en cria la farina senyor...

Anònim ha dit...

L'arc no ha tingut responsabilitats de govern en la seua vida, el problema és que ara açò són lentejas... gràcies al tripartit, que ens ha portat vendaval pepero.

Anònim ha dit...

el tripartit ha portat el vendaval pepero a tota espapppppaaaanyyya i sapatro la crisi a tot el mon. toma ya!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Els administradors son del bloc????