diumenge, 27 de maig del 2012

CENTENARS DE PERSONES A LA TROBADA DE JOVES DE LA SAFOR

La trobada d'associacions juvenils de la Safor va reunir ahir a Simat a centenars de persones que van disfrutar de diverses activitats, com ara tallers, jocs, paradetes informatives, concerts, animació musical, proves esportives, i exhibicions artístiques. Només la partida de pilota es va celebrar amb absència total de públic. La resta del programa va estar ben concorrit. Només cal lamentar que la Fundació Jaume II no tinguera el detall de mantindre l'antic monestir obert durant la celebració d'estes activitats, dissabte de vesprada. Haguera estat una bona forma de sumar-se. La novena edició d'esta trobada, organitzada per la Mancomunitat de la Safor, pot marcar el camí a Simat per tal de plantejar-se una forma d'animar els carrers en cap de setmana.
D'altra banda, ahir de matí un centenar de turistes britànics va visitar l'antic monestir i la Font Gran, un tipus de turista poc habitual a Simat. 


ELS ACTES DE DIUMENGE, SUSPESOS


El motiu de la suspensió de l'espectacle Racons Musicals anunciats per a hui diumenge, són estrictament religiosos, segons han confirmat a Arc Iris fonts municipals. 

16 comentaris:

Anònim ha dit...

El motiu de la suspensió de l'espectacle Racons Musicals anunciats per a hui diumenge, són estrictament religiosos, segons han confirmat a Arc Iris fonts municipals. NOVMENT CAP CRÍTICA i fen-lo el llit:PP=ACAIS

Anònim ha dit...

On està la crítica del Tripartit?
Millor dit, on està el tripartit?
Com sempre, més còmode atacar al que informa que al que no diu res.

Anònim ha dit...

l'espectacle racons musicals no es va fer per que molts dels que teniem que fer l'actuacio varem estar de comunio.pero es fara mes endavant.Demanem disculpes a tots i totes.ja tic entes que la trobada de joventut va ser fantastica.

Anònim ha dit...

a mi el tripartit me la sua i no me la constipa! si anaveu de comunió no haver-ho anunciat...panda frikis.... gerard, victor i marc membres d'honor del PP SIMATER

Anònim ha dit...

Pues tens raó, supose que ja sabríen d'antemà que tenien Comunió, no???

Anònim ha dit...

Ni cas, estos bloquerets estan rabiosos. Que s'ofeguen en la seua bava.

Anònim ha dit...

deu quin desastre d'organització, suspenent els actes perque a l'endemà unes persones tenien comunió, açò pareix un poble de pandereta

Anònim ha dit...

aixo voldries tu que vera segut un dessastre.pero parlen tots molt be aixina que mossegat la llengua

Anònim ha dit...

"vera segut" mossegat la llengua tu abans d'escriu-re que deixaras algú cego amb eixa ortografia

Anònim ha dit...

30 de maig de 2012 22:10 pallaso i subnormal no eres poquet,home si tant perfecte eres perque no poses "seg" en lloc de "sego"? i que sapiges que tu de tù,porta accent.imbecil!!!

Anònim ha dit...

accent obert, no??? jejejejej deu quin retrassat mental acaba d'afegir-se al fòrum

Anònim ha dit...

ja pots diro ja,SUBNORMAL,que et veus en un espill i tasustes tú mateix de vore el que refleja, igual que els simis.

Anònim ha dit...

2 de juny de 2012 14:58,desde luego tu no tacabes de afegir al forum perque eres el molt honorable i conegut listo pallaso i tant re xulo que nececites posar ????? a cada pregunteta i !!!!!! a cada exclamacioneta.QUE EN UN ? I UN ! JA HI HA PROU,IMBECIL,IMNECIL,IMBECIL.!

Anònim ha dit...

Lo que el diga jo... no sap escriure 3 paraules seguides amb sentit i sense insults. A este li fa falta una bona camisa de força i cap al psiquiàtric per la via ràpida

Anònim ha dit...

A la Bicòca?'

Anònim ha dit...

3 de juny de 2012 13:13, oi mira, que seras tú el marques de dos aigües