dijous, 9 de gener del 2014

EL BAR DELS JUBILATS TORNA A EIXIR A SUBHASTA

L'Ajuntament de Simat no troba la fòrmula per a dotar d'estabilitat la gestió i funcionament del bar dels jubilats, que en un any ha vist passar ja tres gerències. L'alcalde ha emés un ban amb les bases per a participar en la subhasta i les condicions que ha de complir l'adjudicatari.  L'adjudicació es farà per a un periode màxim de dos anys, periode que no ha complit cap dels darrers adjudicataris. Després de pagar un dipòsit de 300 euros, l'adjudicatari tindrà dret a consumir cinc mil euros de llum a l'any a costa de l'ajuntament, però la neteja i manteniment aniran a càrrec del nou gestor, tret de l'aire condicionat. Els aspirants poden ser persones físiques empadronades a Simat com a mínim els darrers tres anys de forma ininterrompuda, i s'han de constituir en societat, en el cas de que no ho estiguen, en el moment de l'adjudicació. 
La gestió del bar dels jubilats és controvertida per la manca de rendibilitat, la qual cosa repercuteix en la qualitat del servei. El propi alcalde ha reconogut que ha arribat a oferir el servei als propis usuaris, els jubilats, per a l'autogestió, i l'associació ha rebutjat aquesta opció.

1 comentari:

Anònim ha dit...

I perque necessariament ha de tindre bar la llar de jubilats? I perque uns han de pagar la llum i altres els ho paga l'ajuntament?