dijous, 19 de juny del 2014

LOURDES BOIGUES GUANYA EL PREMI LITERARI CIUTAT DE BADALONA


L'escriptora simatera Lourdes Boigues ha guanyat la XVI edició del Premi Literari Ciutat de Badalona, que es lliura este dijous, en la modalitat de narrativa juvenil. 
Els premis es lliuren este dijous 19 de juny, a les 20 hores, a l’Espai Betúlia de Badalona, on es celebra la Nit Literària 2014, en el decurs de la qual es lliuraran els Premis Literaris Ciutat de Badalona. Es tracta del XXIII Premi Literari Ciutat de Badalona de Narrativa-XXVII Premi Literari Països Catalans-Solstici d’Estiu; el XVI Premi Literari Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil; el XIV Premi Betúlia de Poesia-Memorial Carme Guasch; i el VII Premi Literari de Teatre breu Inicia’t.
La Nit Literària 2014 homenatjarà enguany el poeta Joan Vinyoli en el centenari del seu naixement. L’espectacle Intensament Vinyoli, fa un recorregut pels versos del poeta amb la veu de l’actor Joan Massotkleiner i la guitarra de Toti Soler.
L’acte estarà presentat per l’actriu Míriam Tortosa i comptarà amb la presència de la regidora de Cultura i Ciutadania de Badalona, Montserrat Salgado.

2 comentaris:

CULTURA BADALONA ha dit...

La simatera Lourdes Boïgues finalista, (no pas guanyadora), als XV Premis Literaris Ciutat de Badalona en Narrativa Juvenil

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Finalista a la XV edició (2013), guanyadora a la XVI (2014).