dijous, 2 d’octubre del 2014

ALS MILITARS AFECTATS














Hem rebut des de Catalunya uns consells que difonem, amb la intenció d'aconsellar a tots els militars espanyols que es desplacen a eixe territori amb els tancs :

A)
Una vegada a Barcelona, els tancs que entren per la Diagonal, hauran d'aparcar al Passeig de Gràcia; els que entren per la Meridiana, ho faran al Passeig Sant Joan.
Avisem als conductors/res dels tancs, que els qui aparquen en doble fila, s'exposen a que se'ls emporte la grua municipal.

B)
Entenem que els espanyols no sabeu el que és un PEATGE, perquè al vostre país no n'hi ha, però aquí son freqüents i de pagament obligatori. Sobre tot, intenteu evitar el peatge del túnel del Cadí (aquest no li'l destije ni al meu pitjor enemic).
Es recomana que vingau més de 3 en cada tanc, i així obtindreu un descompte (si teniu teletac). El fet de no pagar el peatge, serà sancionat amb una multa de 100 euros.

C)
Tots els tancs participants han de tenir la ITV al dia. Si la necessiteu d'urgència, pregunteu pel "senyor" Oriol Pujol que amablement us solventarà l'embolic per una modesta comissió.

D)
Si no sabeu llegir  els cartells o no enteneu els que vos parlen, tranquils perquè és normal: Tingau en compte que esteu en un altre país, que té un altra llengua que es diu català. Si es quedeu una temporadeta (déu no vulga), no tindreu cap problema en aprendre-la.

E)
Si veieu que la gent no us fa cas, no s'enfadeu, és que estarem treballant .

1 comentari:

jaim ito ha dit...

Molt grasioset.