divendres, 17 d’octubre del 2014

LA WEB DE L'ARC ARRIBA A LES DUES-CENTES MIL VISITES


La web que estàs llegint va aconseguir divendres passat 10 d'octubre dues-centes mil visites, una xifra que s'ha acumulat en sis anys i nou mesos, el temps que duu este portal actiu, i que suposa una difusió sense precedents a un mitjà estrictament local. Això representa unes 2.500 visites mensuals, vora cent diàries, un ritme difícil de mantenir fins i tot en publicacions de major àmbit.
Esta fidelitat convida a reflexionar sobre la possibilitat d'obrir una nova etapa amb modificacions en el disseny i presentació, i alhora virar cap a la informació de tipus general i l'obertura de nous punts de vista sobre l'actualitat local. Dues-centes mil visites mereixen un esforç en la milllora d'este portal, i en eixa línia ho estudiarà el consell de redacció.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Dues-centes mil visites després seguiu xuplant-li el cul a Sebastián amb tant d'entusiasme com el primer dia

Anònim ha dit...

Amb comentaris com el d'abans, teniu un mostra de perquè a Simat, no es pot fer mai res.
Apart de la mala educació, sempre va tot va encarat a destruir. Res a construir.
I açò que dic igual val per a la política, que el futbol, que les cooperatives, ...
Això és Simat.

Anònim ha dit...

Home, hi ha formes i formes de llepar culs. Per exemple, Bloc i EU van estar anys i anys llepant el cul d'un govern mogut per interessos immobiliaris, per sospitosos permisos a Iberdrola transformats després en inversions en horts solars, per intercanvis de solars a la platja de Tavernes a canvi de concessions d'obres a Simat, etc.... Xe,, i no passava res.