dissabte, 1 de novembre del 2014

71 PERSONES PODRAN VOTAR A LES PRIMÀRIES OBERTES D'EUPV A SIMAT


Setanta-una persones podran votar a Simat a les primàries obertes que celebrarà EUPV dissabte que ve, 8 de novembre, per a triar el seu candidat a la Presidència de la Generalitat per a les pròximes eleccions autonòmiques.
Al conjunt del País Valencià  s'hi han inscrit un total de 7.437 persones entre militants i simpatitzats.
En el cas de Simat, la formació té nou militants, els qui podran votar les candidatures senceres de cadascun dels aspirants. La resta són simpatitzants que només podran escollir entre una de les dos persones que aspiren a ser candidat a la Presidència de la Generalitat.
El coordinador local d'EUPV i regidor, Víctor Mansanet, ha cosiderat un èxit la participació de 71 persones a este procés a l'àmbit local.  
La passada mitjanit es va tancar el termini d'inscripció de simpatitzants amb 4.197 inscrits al conjunt del País, que se sumen als 3.240 militants de la formació. Tots ells hauran d'optar entre Marga Sanz i Ignacio Blanco per a liderar la candidatura d'EUPV a la Generalitat.
Eixe dia es triaran la resta de les candidatures per a les circumscripcions de València, Alacant i Castelló, en aquest cas a través de la votació en primàries només de la militància.
L'endemà, el diumenge 9 de novembre, se celebrarà una assemblea d'Esquerra Unida que ratificarà totes les candidatures de la formació d'esquerres i aprovarà les línies generals del programa electoral autonòmic.

1 comentari:

Anònim ha dit...

A poder ser votar a alguien que no sepa hablar en valenciano por favor, que os gusta bastante ensalzar la lengua de nuestra nación española