dimarts, 24 de març del 2015

NOU CAMIÓ CREUAT A LA CARRETERA DELS CORRALS


La veritat és que no saben si demanar-li a Rus que invertisca en millorar la carretera dels Corrals, o conservar-la com està amb les seues característiques idònies per al trànsit de baixa intensitat i el cicloturisme. Un nou trailer ha quedat creuat este diumenge en una de les corbes i ha interromput la circulació durant diverses hores, obligat a molts conductors a desviar-se per Carcaixent. 
La Diputació té de fa anys un projecte per milllorar la carretera entre Simat i Lloc Nou que mai ha estat licitat. No obstant, el projecte de la Diputació és un tant agressiu, i potser convendria millorar l'actual calçada amb el seu traçat, que començar a fer costossíssims viaductes. 
En qualsevol cas, el que cal de forma immediata és prendre mesures per impedir la circulació de trailers que, de forma general, hi accedeixen per desconeixement de la ruta. 
Este tipus de sinistres a la carretera CV-600 s'està tornant ja massa habitual per a que cap administració prenga mesures. 
Molts dels camions que es queden bloquejats accedeixen a esta via per error guiats pels GPS, que dissenya la ruta més curta però sense tenir en compte les característiques de la carretera ni les seues condicions. 
Però no és l'única errada que registra el GPS a la Valldigna. Molts conductors que intenten arribar a Simat ho fan pel camí de Mig l'Horta guiats erròniament pel GPS.