dilluns, 6 de juliol del 2015

ELS PRIVILEGIS NO S'HAN ACABAT

La nova camiseta que a partir d'ara,
 lluirà la vicepresidenta Mónica Oltra

Durant la passada legislatura els grups de l'oposició van retraure al Consell del PP i amb molta raó, la seua contribució al col·lapse financer dels comptes autonòmics. En algunes ocasions, amb polítiques equivocades. En unes altres, amb detalls que posaven de manifest la despreocupació pels diners de tots. L'austeritat tornaria a les institucions públiques amb el nou govern, es va dir. El temps de l'austeritat ha arribat.
Tot açò s'ha enfonsat en la primera setmana del nou govern "d'esquerres". Tots els grups de Les Corts, sense excepció, havien donat llum verda a l'adquisició de 99 iPhone 6,un telèfon mòbil d'alta gamma, valorat en 699 euros, per a cadascun dels parlamentaris. O siga 69.200 euros. Quan açò va eixir a la llum pública, han intentat rectificar, però ja era tard perquè s'han vist quines eren les intencions,

Però açò és només una anècdota.
Res ha canviat respecte a 3,5 milions d'euros que es reparteixen tots els grups polítics. Quasi la meitat per al PP. La resta es reparteixen els fons a raó de 503.930 euros per a Podemos i Ciutadans, 678.359 per a Compromís i 794.645, el PSPV. Són quantitats anuals, al marge de les nòmines de cada diputat.
Res ha canviat respecte a l'autopista gratis tots els dies, a l'aparcament gratis en un pàrquing privat en el centre de València, a l'assegurança de vida i de l'automòbil, al menjar a meitat de preu que en qualsevol altre lloc.Al·leguen que ho necessiten per al seu treball, i responem nosaltres que un collidor de taronges també li vindria bé la seua iPhone 6, l'autopista gratis, una assegurança de vida i el menjar subvencionat.
Qui pensava que el temps dels privilegis s'havien acabat ?. Ingenus !!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Por la boca muere el pez. Tot mentides, és arribar al govern i enseguida es dónen a conéixer. I en vorem de més grosses.