dissabte, 1 d’agost del 2015

EL CF SIMAT RENAIX DESPRÉS D'UNA DÈCADA AMB MOLTA IL·LUSIÓ, BONS JUGADORS I UN ENTRENADOR DE LUXE

L'entrenador, M. A. Mesegosa, segon per la dreta. 
Simat tornarà a tindre equip sénior de futbol després de més d'una dècada en la qual l'únic futbol de competició que s'ha pogut disfrutar ha estat el base, amb èxit, cal dir. El CF Simat renaix a la Segona Regional amb jugadors locals que fins ara han jugat en equips com ara la UE Tavernes, de la Regional Preferent, o la UD Benifairó, de segona regional. Jugadors com ara Vicent Ripoll, ex de la UE Tavernes, o Carles Rodríguez, del filial de la UE Tavernes, formaran part de la plantilla, com també Alen, simater fins ara a la UD Benifairó, Josep Pérez, el central Salvador Brines, i un llarg llistat de jugadors locals. El germen han estat uns partits d'aficionats que es jugaven fins fa poc tots els dimecres. 
I el retor es produeix amb un entrenador de luxe, Miguel Ángel Masegosa, qui ha rebutjat ofertes de segon entrenador a la Tercera Divisió amb el Rayo Ibense, o del CF Gandia, de Primera Regional, per acceptar el repte del nou Simat CF. Mesegosa s'ha sentit atret per la confiança de la directiva i la il·lusió entre els simaters pel retorn del futbol amateur. 
Mesegosa va entrenar la passada temporrada el CD Albaidense, i malgrat l'oferiment del club perquè continuara, ha decidit no continuar en el club d'Albaida. Ha volgut agrair a la directiva i jugadors el seu suport i la seua confiança en aquests anys. 
D'altra banda, des de la finalització de la temporada diversos clubs han estat en contacte amb el tècnic, entre ells el Rayo Ibense, equip recentment ascendit a Tercera Divisió. Aquestes últimes setmanes altres clubs s'han posat en contacte, el Gandia CF, el Futbol Base Gandia i el Simat. Al final va decidir signar pel Simat ja que després de més d'una dècada sense equip sènior, enguany han decidit formar un equip. És un projecte il·lusionant i amb gent molt jove. Li agraden els reptes i s'intentara que siga una bona temporada, ja que tant la directiva com el poble estan molt il·lusionats.
La pretemporada la començarem l'11 d'agost després de les festes locals de Simat.