dimarts, 22 de setembre del 2015

CENT DIES DE GOVERN

Passats els cent dies de gràcia del nou govern local instal·lat a la primera planta de l'Ajuntament de Simat, arriba el moment de fer valoracions d'un periode en el qual s'han materialitzat actuacions de caire social i s'han fet proclames simbòliques, però potser es fa en falta una declaració d'intencions més definida sobre objectius a mitjà i llarg termini, projectes concrets, mesures de revitalització socioeconòmica o model de poble.
Per a prendre el pols de l'opinió pública sobre este periode inicial del govern local, Arc Iris ha obert una equesta al lateral d'este portal per tal de donar l'oportunitat de pronunciar-se a tothom. 

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Voldria algun fet bo o mal. De moment tot son propostes.

Anònim ha dit...

Pareix que estan morts. Ni estan ni sels espera. Crec que Simat es mereix més. Al menys que veges algun moviment de alguna cosa. Res. Sense cobertura. Esperava molt més d'aquest govern. Varem creure amb ells i fins ara... res.

Anònim ha dit...

Ara monten una enquesta on voten 15 persones (en termes estadístics no té ninguna representativitat ni val per a traure cap conclusió) i la meitat dels que saben de la seua existència són gent vinculada estretament a EU (ja pareix les enquestes de 13TV i Intereconomia) i amb el resultat trauran la màquina de propaganda per a dir que bé ho han fet. Més fets i feina i menys autobombo perfavor

Anònim ha dit...

Efectivament 15 persones son poca representativitat, pero encara tenen menys representativitat els que no opinen mai de res o au fan des de l'anonimat, com has fet tu o estic fent jo.

Anònim ha dit...

Cent dies de desgovern. De moment les tres coses que hem vist els simaters i simateres són fer llevar el el retrato del rei del despatx de l'alcalde, crispar a la gent amb el si o no als bous, i pujar-se el sou al voltant de 6000 eurets. Bon començament de legislatura. Total són quatre anyets. Quasi 24000 eurets més que la legislatura pasada en despeses d'alcaldia. Amb eixos diners es podría subvencionar un any de llibres dels xiquets i xiquetes o llogar a unes quantes persones. Simat cuida't que el tripartito ja el tenim ahí.

Anònim ha dit...

I el tema dels gossos també tela...

Anònim ha dit...

Pegant una bolteta estos dies per Gandia en Fira, he vist que lo que tan han criticat en Simat de les "leds" o com vulguem dir, en el paseig de Gandia esta tot instalat. Alli no faran mal como en Simat, sera perque esta mes a prop de la mar. Te algo que dir el Ajuntament.