dissabte, 2 de gener del 2016

NOTÍCIES QUE ARRIBEN D'OLIVA

Una denúncia del PSPV d'Oliva relativa als expedients sancionadors per l'incompliment de l'ordenança de guals, ha acabat per esguitar al director general d'Ordenació del Territori de la Generalitat, el simater José Luis Ferrando, militant del Bloc des de 1994, i qui havia estat contractat per a defensar qüestions administratives a l'Ajuntment d'Oliva fins el seu nomenament com a director general. Ferrando havia aconseguit altres contractes a altres ajuntaments, entre ells el del seu poble, i també a Benifairó durant l'alcaldia de Jesús Ferrando (Compromís). 
Després d'eixe nomenament, Ferrando és substituït a l'Ajuntament d'Oliva per altra advocada, Nieves Gonzalez, contractada per decret d’alcaldia 2425, però el PSPV descobreix que Ferrando i González comparteixen bufet. Ferrando ha estat també contractat durant anys a l'Ajuntament de Simat per a assesoraments jurídics, on va arribar també de la mà de Compromís, i va sobreviure fins i tot als governs del PP en este municipi de la Valldigna.
El PSPV d'Oliva afirma que "no acabem d’entendre com per a qüestions quotidianes i administratives no agafem advocats locals, ja que és més barat i més proper, no cal anar-se´n a València".