dilluns, 19 de setembre del 2016

TALLS INTERMITENTS A L'AIGUA POTABLE A CAUSA D'OBRES

Uns treballs de l'Ajuntament de Simat per millorar la xarxa d'aigua potable i garantir el subministrament a causa de la sequera han acabat provocant talls intermitents en el servei a causa d'una connexió provisional amb el pou de Sant Isidre que ha estat involuntàriament inutilitzada per part d'algú que no s'havia assabentat d'esta connexió.
Eixa connexió provisional s'havia fet per evitar que el poble es quedara com a mínim un dia sense subministrament mentre es realitzen els treballs consistents en la col·locació d'una bomba nova en un dels motors dels que s'abasteix el dipòsit, la reparació d'un motor en el pou municipal, i la substitució d'unes canonades que estaven velles i danyades. 
Està previst que les obres acaben este dilluns i es restablisca e ormal funcionament del servei. 
Pel que fa a l'aigua del pou de Sant Isidre, l'Ajuntament ha garantit la seua qualitat per al consum a través de les analítiques encarregades a l'empresa Cota 2. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Conteu l'historia com vos conve. Fa diez que es veia vindre que el pou el que el primer pou es quedava sense aigua, i per incompetencia del Ajuntament o de qui porta el manteniment no es va previndre. Conteu les coses con han pasat, no com vullgueu contarles.