dimecres, 11 d’octubre del 2017

MOCIONS D'EUPV ALS AJUNTAMENTS PER A DEMANAR LA DIMISSIÓ DE JUAN CARLOS MORAGUES

El coordinador general d'EUPV, David Rodríguez, ha anunciat que la formació d'esquerres presentarà en tots els ajuntaments en els quals té representació al País Valencià una moció per a demanar la dimissió del delegat del Govern, Juan Carlos Moragues, per no haver garantit la seguretat i el dret de manifestació, així com per permetre la contra manifestació de l'extrema dreta el passat 9 d'octubre.
Dilluns passat l'extrema dreta va rebentar violentament la tradicional manifestació convocada per la Comissió 9 d’Octubre sota el lema 'Si al Valencià', una marxa que es presentava perillosa pels últims esdeveniments a Catalunya i que, finalment, va utilitzar l'extrema dreta valenciana per a agredir als assistents a una manifestació pacífica i lúdica que se celebra anualment des del principi de la democràcia. 
"Estem parlant d'una contra manifestació sense permís encapçalada pel grup de la ultradreta Yomus que va paralitzar la marxa i va aconseguir aïllar a una part dels manifestants i es van produir agressions", ha recordat Rodríguez, qui ha posat l'accent en la falta d'actuació de les Forces i els Cossos de Seguretat de l'Estat, "que solament van actuar en moments puntuals i que va deixar que els feixistes provocaren i agrediren a persones que estaven manifestant-se cívica i pacíficament".

Per al màxim dirigent de la formació d'esquerres, "aquesta situació recorda a escenaris de fa més de quaranta anys, quan encara es vivia sota la dictadura franquista i no a una democràcia en ple segle XXI", ha assenyalat.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

En primer lloc soc contrari a tot tipus de violencia. Pero que pintaven la CUP i ARRAN en Valencia. Provocar. De aixo no teniu ganes de parlar. Esta gent te bula.

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Doncs sembla que la CUP i Arran tenen presència en molts municipis del País Valencià, i en alguns, com ara Gandia, ben arrelada, i imaginem que tindran dret a participar en manifestacions legalment convocades sense que el president de la interagrupació de falles vaja a pegar-los hòsties.

Anònim ha dit...

En Gandia la tenen molt arrelada. En la cara tapada fent pintades, arrancant el Bou de la Vall, etc. etc. molt, molt arrelada. De tota la vida que diuen al meu poble.

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Preferim gent que faça pintades amb la cara tapada que polítics que tiren mà a la caixa amb la cara destapada.

Anònim ha dit...

Sin comentarios.....

Anònim ha dit...

A quien le pica, ajos come.....