dijous, 4 de desembre del 2008

LA MAJORIA DELS LECTORS DE LA WEB D'ARC IRIS CREUEN QUE VA SER SERRA QUI VA DEIXAR A AL TALL SENSE CARRER


Els lectors de la web d'Arc Iris que han participat a l'enquesta sobre l'eliminació del carrer d'Al Tall pensen de forma majoritària que el responsable de la decisió és el regidor d'Esquerra Republicana Joan Serra. Gairebé tres quartes parts dels nostres lectors apunten a Serra com a responsable, a molta diferència de la resta. Els lectors eximeixen pràcticament a Agustina Brines, a la que només un lector fa responsable de la decisió, menys d'un 1%. Eladi Mainar i Sebastián Mahíques ixen exculpats també amb tres i dos vots, respectivament, i cinc lectors fan responsable a Víctor Mansanet, el 9%.
En canvi, 39 lectors responsabilitzen a Joan Serra, el 70%.
Tot i això, l'enquesta només és útil per a conéixer sobre qui recauen les sospites dels nostres lectors, però cal recordar que ningú de l'ajuntament ni de l'equip de govern ha assumit encara la responsabilitat de la decisió. Ningú ha dit fins ara clar i ras això de "jo sóc qui va ordenar retirar el carrer d'Al Tall", la qual cosa suposa, a més d'un gest de covardia, un menyspreu a la ciutadania, i un incompliment flagrant d'un acord del ple.
En aquest sentit, Arc Iris recorda que no pararà fins que isca algú i assumisca personalment la decisió política de deixar a Al Tall sense carrer.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Serra tin vergonya i vesten..... i la teua dona també

Anònim ha dit...

Vosaltres no sabeu qui llevà el carrer a Al Tall i jo no sé quants van cobrar com a alcalde en el mes d'agost.
¡ Vull saber quants van cobrar com alcalde a l'agost!

Anònim ha dit...

Voldria tornar a dedicar-li unes estrofes ( no meues sinó del gran Pere Tapies) al nostre regidor el mes laboriós,simpàtic i graciós que li van com anell al dit.

És lo que no és i és que no hi ha mot que siga capaç de dir to lo que és i és que és tant ,és tant,és tant que aplicar-li un mot per dir tot lo que ell és ,ho trobe un fracas i en quedo curt i en quedo curt i en quedo curt....
.....perqué no hi ha mot per dir tot el que ell és,per tant n'utilitazarem dos mots :

"SUPER-REGIDOR"

Anònim ha dit...

La Generalitat valenciana va comunicar ahir que té previst presentar un recurs d'empara al Tribunal Constitucional espanyol contra la sentència que va fer pública la setmana passada el Tribunal Suprem estatal segons la qual les oposicions de personal docent del País Valencià, que convoca la Conselleria d'Educació de la Generalitat valenciana, han de reconèixer el títol de Filologia Catalana per acreditar coneixements lingüístics de valencià.

Anònim ha dit...

Quan l'enquesta ix del vostre gust és vàlida,quan no és massa favorable és una manipulació.Redeu amb els Arc.

Anònim ha dit...

M'agradaría saber que ha passat amb les suposades armes de destrucció massiva que segons la coalició radical BAB (Bush, Aznar i Blair) posseïa el govern dictatorial de l'Iraq. On son aquestes armes que van justificar una guerra.Que pensa Arc Iris que els seus socis del PP encara estiguen buscant les suposades armes químiques.

Anònim ha dit...

Enric Morera.
«Comparat amb la seua deriva i el conflicte polític de la nostra llengua, podríem afirmar que Zaplana va fer molt per la nostra llengua. A diferència de vostés, Zaplana no va tancar cap repetidor ni va suprimir televisions al nostre territori, no va incrementar el conflicte interessat per anul·lar el valencià. Durant el seu mandat, Zaplana va crear l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL)».

A Zaplana l’importava ben poc la nostra llengua, però havia d’executar ordres des de dalt i així ho va fer. Una de les poques victòries del valencianisme polític que va deixar als extremistes de l'una i l'altra banda sense arguments. Durant el debat vaig demanar a Font de Mora que posés solució als més de 100.000 jóvens valencians que, tot i haver demanat l’ensenyament en valencià, el reben en castellà.


Arc Iris manipula més que Canal 9
Quin interés té arc en destruir el feble moviment nacional valencià?

Un d'ERPV

PD:encara que com sempre no es cregueu el que vos diuen.Com que a les passades locals vos vaig votar a vosaltres encara no ho faré més per ser un apendix del PP.Si,el mateix que deieu vosaltres del Bloc amb el PSOE.Va, es tot mentida,soc simpatitzant de l'esquerra independentista ,i em fa fàstic que vosaltres vullgau ser els abanderats dels CUP a Simat.

Anònim ha dit...

Al del sisé comentari. Amb les armes de destrucció massiva deu haver passat alguna cosa semblant al que ha passat amb el carrer d'Al Tall de Simat. No hi és. Ja, ja, ja.

Anònim ha dit...

A l'independentista de calbot decebut amb Arc Iris: VOLEM SABER D'UNA PUTA VEGADA QUI HA LLEVAT EL CARRER D'AL TALL.
I si Morera és un inútil o se l'entén malament, o no es sap fer entendre, o ven mal les seues declaracions, és problema d'ell. El que hauria d'aclarir Morera és que passa amb la concessió d'aigua potable de Calp. Això és ser nacionalista? Pot ser. Al cap i a la fi Calp és País Valencià,i per tant la presumpta mangalufia és valenciana. No?

Anònim ha dit...

Si home si ,es el mateix l'assassinat de milers de persones per una gran mentida que llevar el carrer d'Al Tall.A més ,a vosaltres com a nacionalistes espanyols vos en fot el carrer Al Tall.Si fora un carrer de Manolo Escobar el que haveren llevat,marededeu la que havereu armat.
Que viva aspaña,tarirorirorirori...
aspaña es la .....

Anònim ha dit...

El que ha d'aclarir Arc es perquè un partit d'"esquerres" té tant d'interes en que governe un partit feixista que està desfent el País Valencià i ha col·laborat en la masacre d'Iraq...i tal i tal i tal

Anònim ha dit...

pot ser morera es un inutil, pero vosaltres mentiu mes que parleu manipuleu i no feu un brot per simat

Anònim ha dit...

Teniu rao ho fa tot el dels 12.000
eurets jajajajaja......

Anònim ha dit...

home si d´assessors parlem, no molt lluny hi ha un que cobra prou mes per assessorar a Escudero.
sal asia la lus, sal asia la lus.