dijous, 9 de juliol del 2009

EL BLOC ESTÀ OCUPAT EN PENSAR A QUI ENGANYARÀ AL 2011 PER A ENTRAR A LES CORTS

La principal preocupació ara del Bloc Nacionalista Valencià (BNV) no són les propostes legislatives, ni la crisi, ni l'atur, ni la vocació de servei públic, ni la defensa dels interessos generals dels valencians. Res. El Bloc està capficat ara en qui enganyarà d'ací a dos anys per a tornar a tindre representació a les Corts Valencianes.
La tradició parasitària del Bloc, com ha demostrat aquest mandat a Simat i Benifairó mateix i ho va intentar a l'Ajuntament de València, l'ha portat a creure's amb el dret de fer crides a la unitat de tants i quants amb l'únic objectiu d'obtindre representació a les Corts, on ara té dos diputats que formen grup amb dos trànsfugues d'EU.
I la preocupació és màxima perquè, és clar, a EU ja no la tornen a enganyar, amb la qual cosa les trànsfugues, l'estadista Morera, la filla de Mollà i el Pañella de la Mare de Déu de Valldigna ho tenen difícil. És per això que Morera va tocant portes, cridant a una gran catarsi, persuadint a partits locals, i anunciant fixatges com ara el de Joan Ribó.
Cal dir que Morera encara no s'ha posat en contacte amb Arc Iris per a proposar cap pacte per a les autonòmiques. No hi ha res a perdre. El no ja el té.

33 comentaris:

Anònim ha dit...

Açò, se'n passa, com aneu tan descaradament a pel Bloc. Que el vostre jefe és del PSOE????

Anònim ha dit...

Sí, i el teu també, Eladi Mainar, almenys fins al mes d'abril. Ja, ja, ja.

Anònim ha dit...

La regiduria de cultura ha preparat per este mes de juliol un taller de creació de disfresses per al xiquets.
la idea es que els xiquets es diverteixen, es que creen les seues disfresses i facen una colla el dia de la festa.

Per el divendres 17 de juliol i a la porta de la xara el cantacançons Dani Miquel fara un contacontes per adults a la porta de la Xara, serà a les 22:00, no està previst que ens conte com cobrir una piscina amb 25000€.

Anònim ha dit...

Però ens podia contar la rondalla del carrer desaparegut, o la de la combregació del BES al saló de plens amb aire condicionat i botelles d'aigua gratis, i de perquè hi ha permissivitat amb Macartur al ple i no tanta amb Adrià, o ens podia contar la rondalla del poble que no tenia PGOU, ja, ja, ja.

Anònim ha dit...

Al del primer comentari que vol asustar-nos perque callem:
O eres una cantamanyanas i no tens ni idea. Ja tens prou amb lo teu.
O eres una triguet que controla les IP´s i eres mes curt del que em pensava.

Anònim ha dit...

El taller de disfresses és gratis, o cal pagar contribució especial?

Anònim ha dit...

El taller de disfresses es gratis i Dani Miquel vindrà amb cost zero per l´ajuntament. valdrà la pena, encara que serà a porta tancada, que es com vos agrada dir a vosaltres els actes que es convida a tot el poble.

el setial ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
el setial ha dit...

"Les Arcades" i "La Xara" seran restaurades:

Les anomenades “Arcades” situades en l’inici del cami “dels Burros” que puja des de Simat fins la Font del Cirer i que formaven part de l'àntic aqüeducte que duia l'aigua fins el cenobi cistercenc, seran restaurades aprofitant una subvenció de la Generalitat. Segons les fonts consultades Salvador Vila (que també ostenta el càrrec d’arquitecte-restaurador del Monestir) signa dues de les intervencions patrimonials més importants al terme de Simat: les “Arcades” (s. XVIII) àntic aqüeducte que abastia d'aigua el Monestir valldignenc i “La Xara” una de les dues Mesquites que encara perduren al País Valencià (s. XIV).

El darrer ple simater aprovava amb un Decret d’Alcaldia solicitar a la Conselleria de Cultura i Esports una subvenció de 15.000€ (el 75% total del cost-20.000€) a l’empara de l’Orde de 13 d’octubre de 2009 per actuacions de l’arquitectura de l’aigua on s’inclouen ponts, aqüeductes, i molins hidraulics d’interes cultural.

Pujant per carretera que va de Simat a Barx, és possible visitar els aqüeductes anomenats Les Arcades (segle XVIII), que feien possible l'arribada de l'aigua de la Font del Cirer davant mateix del monestir de la Valldigna. Actualment es conserven dos trams de dues arcades de mig punt cadascun i algunes restes de canalitzacions en l'amonenat "cami dels Burros" per on tradicionalment s'accedia a les Foies pasant per la Font del Cirer, tots tres paratges foremen dia hui de la ruta senderista -PR-CV 51-CAMÍ DELS BURROS / GR-236-RUTA dels MONESTIRS.

La Mesquita de la Xara, anomenada també lermita de Santa Anna (després de la seua cristianització), és una xicoteta ermita en mig del camp, on observant amb atenció trobarem una antiga mesquita de planta rectangular que en la part que dóna a l´est té una porta amb un arc de ferradura. Quatre pilars divideixen el seu interior en tres naus. A l´esquerra de la porta existeix una escala de caragol amb una antiga funció de minaret. La Quibla és l´element més important ja que assenyala la direcció de la Meca i per tant el lloc on els musulmans deuen dirigir les seues oracions. A hores d´ara es pot vore també el mihrab i dues portes laterals en el mur de la Quibla. Al sud-oest a l´exterior de la mesquita, existeix l´antic pou de les ablucions.

http://www.llibertat.cat/content/view/5950/1/

Anònim ha dit...

A Enric Morera li passarà com Pere Mayor; 25 anys esperant per entrar i no va haver manera.
Ara que ja sabem com són els pactes amb el BLOC en poden passar 25 anys més,

Anònim ha dit...

Sobre el taller de disfresses: no cregueu els del BLOC que utilitzar la web d'un altre partit per comunicar ún taller de disfresses, quan aixó no consta a la web de l'ajuntament no es una miqueta esquizofrènic ?

Anònim ha dit...

Vols asustar-nos, eres un cantamanyanas, no tens ni idea, ja tens prou amb lo teu, controlador de IP´s, eres curt.....
Tot acò és un bon eixemple de les idees politiques d'un escrividor habitual en aquesta web.
Ell soletes, seu diu tot.

Anònim ha dit...

si saps que es "escrividor habitual" es perque controles la IP per tant deixa clar que eres administrador, tens la manilla en la ma, no deixes que s´insulte i anula els comentaris insultants.
Si saps que el moliner i Bin Laden insulten (cosa que se que no es veritat) elimina els missatges amb insults.
Si no eres administrador i no pots controlar la IP, El primer missatge sols vol assustar a qui no pensa com tu perque deixe d´escriure.

ARC IRIS SIMAT ha dit...

L'administrador no s'ha preocupat d'identificar cap autor anònim de comentaris. Ara bé, el que si diem és que com es continue faltant al respecte i recurrint a l'insult personal, d'una i altra banda, tornarem a l'opció de moderació de comentaris, és a dir, al filtre. L'opció d'acceptar comentaris sense moderació prèvia està concebuda com un servei interactiu que cal utilitzar amb responsabilitat pel bé de tots. Si uns pocs fan un mal ús dels comentaris lliures, estan perjudicant a la resta perquè finalment l'administrador optarà per tallar l'aixeta i implantar la moderació prèvia, i si algú vol insultar sense trellat que s'identifique. Per tant, pel bé de tots, d'una i altra banda, seria bo fer un bon ús de l'opció lliure de deixar comentaris.

Vicent "El Moliner" ha dit...

al comentari de les 13:01 de hui:

Home, jo crec que per citar a persones cal que estigues molt segur del que dius i començar tu per identificar-te.

Respecte les informacions que de l'ajuntament i del bloc filtreu aqui, crec que els regidors del teu partit durien cridar-te l'atenció, per que a més de ser un cantamanyanes t'inmisclueixes en la feina que els teus companys de partit fan.

Mira se qui eres, i no controle la IP (en aquesta web, que si en altres), pero si controle les teues formes d'escriure, fer i desfer...

Ves espai... al final la ficaràs tant que et tindrem que denunciar, per difamar, per anarte'n de la boca (i segurament per insultar i faltar el respecte) i per no saber estar, cosa que ja estas demostrant ampliament

Vicent "El Moliner"

Anònim ha dit...

Vicent:
el meu comentari ve en contestació del primer de la linea, que el cita com insultador " el que te relació amb la molta de la farina"

Si llegeixes bé voras que dic que se que no es veritat que tu o Bin Laden insulteu ni ací ni enlloc, perque se que vos sobren arguments dialectics per evitar-ho.
No m´he fet entendre o no ho has llegit bé.
El de les 13:01

Anònim ha dit...

Ara no vullges arreglaro. El de les 14:34

Anònim ha dit...

Acàs et penses que Vicent no sap llegir bé?

Anònim ha dit...

Benvolugut, t'he llegit perfectament i en reitere: ets un bocasolta... i no tens per que emprar el meu nom sense permís i encara que en demanes permis NO EL TENS... jo el que vull dir ho dic i ho signe. I insisteixc SE QUI ERES, tú i la meitat dels que escriviu en aquest bloc, el que feu i digueu i ja estarà bé, NO ET SEMBLA ?

Vicent "el moliner"

Anònim ha dit...

és molt bonico insultar des de l'anonimat,.... per que no tens ous i m'ho dius a la cara ?

segurament eres un gos lladrer ... del que tonen contractats certes persones que tampoc vull anomenar .. per no danar-los ni publicitat ... i reservant-me a que la fiquen un dia tant que ens tinguem que vore en un jutjat...no conformes en difamar i insultar en cafeteries i mercats ara en digueu lladre per la web

no teniu vergonya.... no es aixó . jo podria dir a ara noms dels que tinc constància de les seues MENTIDES I DIFAMACIONS no ho faré pas ... hem reserve

caureu de maurs PANDA DE SINVERGUENCES

la meua fama de LLADRE com m'anomenes es de totS sabuda... sobre tot per que mai he cobrat ni un duro de res del que he fet.. aixó si m'ha costat prou diners de la butxaca

mentres tu gandul... ET DEDIQUES A DIFAMAR I MENYSPREAR...

vICENT "el moliner·

PD- VAIG A CONTESTAR TOTS ELS INSULTS I MENTIDES QUE DIGUEU... I UNA COSETA COM QUE SE QUI SOU.... JA ENS VOREM EN EL CARRER QUE TAMBÉ US HO DIRÉ

Anònim ha dit...

Ostia el moliner eixe no té una web,i escriu en altres llocs.
Poca feina i molt de temps lliure Molineret.

Anònim ha dit...

Al webmaster


És la cinquena vegada que me se diu lladre en comentaris en aquesta web.

A més a més s'han dit altres coses... novament recorde que la responsabilitat juridic a del que a qui és publique en plana central o comentaris es de ARC IRIS, que és qui signa el web.

gràcies

Vicent

Anònim ha dit...

Tremolant estic molineret ufff que por,cagadet

Anònim ha dit...

no tremoles tant

... sugeriment dixa't la coca i llig més

Anònim ha dit...

A tots no és agrada el mateidx que tu,jo soc de caçalla en llima,dones bous i coets.
Adeu i au

Anònim ha dit...

ui que maxote I QUE VALENT.... insulta per web ... PERO NO TE COLLONS per beure prou casalla i dir-ho a la cara...

Anònim ha dit...

Web d'Arc Iris-lateral: L'autor del bloc no es fa responsable dels comentaris que altres persones inserisquen en aquesta web.

l'advertiment davant d'un jutge no crec que serveixca de res

Anònim ha dit...

pas y amor!

que despues tots van a ca sagasta!

tots!

Anònim ha dit...

Crec que tot el mon hauria de deixar-se d'insults. Sincerament, crec que és el que busca Arc Iris per a així poder tornar a censurar i que tota pa pàgina torne a fer olor a roses. Tot tornarien a ser comentaris de les 3 persones d'Arc Iris que visiten aquesta Web.

Anònim ha dit...

No sé molt bé de que va la cosa, però em sembla greu que hi haja persones que de forma anònima es dedique a insultar a la gent sense cap motiu.

Anònim ha dit...

HI HA QUE SER CREGUT ES FICA UN REFRÀ MÉS VELL QUE EL CAGAR EMPONAT I SURT L'ARTISTE I DIU QUE NO MÉS ES ELL MOLINER.
ARTISTE QUE ERES UN ARTISTE,I QUE DE TU ENS EN RECORDEM MÉS BÉ POC ARTISTE.

Anònim ha dit...

Pel que pareix la enquesta MANIPULADA no ha agradat a la gent que visita aquesta pàgina. No respectar l'opinió dels demés és de FASCISTES.

Anònim ha dit...

Als manipuladors de l'ajuntament no els agrada que els manipulen. Jo, jo, jo.