dimarts, 21 de juliol del 2009

EL MULTIGOVERN IMPEDEIX AMB LA SEUA ABSTENCIÓ QUE EL PLE DEBATA L'APLICACIÓ DEL CODI ÈTIC A LES PROCESSONS

L'abstenció dels sis regidors del multigovern va impedir a la comissió informativa d'ahir que el ple debata dilluns vinent una proposta d'EU-Arc Iris que demanava fer efectiva l'aplicació del codi ètic en vigor a l'Ajuntament de Simat, que prohibeix a l'alcalde i la resta de càrrecs públics acudir a actes religiosos en representació del municipi.
La votació va deixar en evidència la disparitat de criteris al multigovern respecte del punt a debat, fins l'extrem que va ser necessari repetir tres vegades la votació per a que els sis regidors del multigovern coincidiren en el sentit del seu vot.
Inicialment Esquerra (Republicana), i un regidor del Bloc acceptaven la moció d'EU-Arc Iris, dos regidors del PSOE i un del Bloc semblava que volien abstindre's, mentre l'alcalde va votar en contra perquè va expressar el seu desig d'anar a les processons com alcalde. No obstant, l'alcalde va cridar a recés i es van posar tots d'acord per a abstindre's, amb la qual cosa, i amb l'anunciat vot en contra del PP, va ser impossible fer respectar el codi ètic, en vigor des del passat mandat.
D'altra banda, el multigovern va informar a la comissió de que hi ha de termini fins el 31 de juliol per a remetre a la Generalitat una proposta de Pla General adaptat a les exigències de la Conselleria de Medi Ambient, que posa restriccions a la proposta inicial. El PGOU que s'ha elaborat, calcat del que es va remetre en l'etapa de Sebastián Mahíques, deixa la porta oberta per a fer un camp de golf amb una macrourbanització, encara que d'entrada la zona figura com a reserva. El regidor d'EU-Arc Iris va dir que condicionarà el seu suport a una moratòria urbanística, per tal de no retardar més l'aprovació definitiva del PGOU, tot i que cal estudiar amb detall el projecte que va a remetre's.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Colló, quina gana d'anar a la processó. Un suggeriment: agafeu el codi ètic en vigor, i tireu-lo al fem, i en substitució aproveu el següent codi ètic:
PUNT 1.- Cada regidor farà el que li vingui en gana d'acord amb els seus propis principis, valors, i forma d'entendre la vida.
PUNT 2.- La condició de representant públic no serà obstacle per a passar-se pel forro el respecte a la pluratitat de creences instaurada a una societat multicultural com l'actual.
Punt 3.- La factura de les patxutxades no excedirà d'allò que hom consumiria racionalment si acudira de gorra a un buffet.

Anònim ha dit...

podeu explicar millor això:
Com la zona figura com a reserva i pot donar a camp de golf, no ho entenc, sense conyes.

Anònim ha dit...

Si una zona es declarada no urbanitzable d'ús comú (com volen fer a la taca del golf), en qualsevol moment, i sense cap justificació, pot ser canviada la seua clasificació.

Anònim ha dit...

Així el 40% que diuen que hi ha a favor del golf al col3ectiu del bloc de simat estaran contents.

Pero clar un 40% per cent que no podem contrastar ja que les reunions del col.lectiu si son a porta tancada en un col.lectiu que s'anomena majoritariament del BES i on un tan per cent molt elevat segons fonts fidedignes es decanta ara, que no abans pel golf. ...mira
per on... abans NO ara SI

i com a bons democràtes demanem ara un referendum ... i el bloc que farà ? el 60% fara camapnya anti golf, i el 40% restant la faran pro golf i faran tots plegats un viatget a disneilandia-USA per celebrar la pluralitat?

deuen haver estat convençuts pel sr. Mainar, que amb la seua eloqüencia, oratoria i canvis constants de criteris (recordeu els seus dos articles d'opinió dicotomics sobre le golf abans d'eleccions).

Ja ho dia la meua avia ... qui s'ajunta amb un coix a l'any coix i mig ... en aquest cas substituiu coixera per expeculació i també substitiu, si voleu, pluralitat per manca de criteri i BES -LOC D'ESQUERRES I SOBIRANISTES per LOC d'Epeculadors Simaters

Anònim ha dit...

Jo, jo, jo

Anònim ha dit...

Pacte PSOE-PP. Eladi Mainar volia votar en contra de l'aplicació del codi ètic per tal de poder anar a la processó, com el PP. No cal oblidar que serà l'últim any que hi podrà anar com alcalde. I a la vista de que els seus socis no estaven per la tasca, finalment, i després de tres votacions, va acceptar soterrar el codi ètic amb una abstenció. I després diuen pacte Arc Iris-PP. Amb quins vots penseu que s'aprovarà el camp de golf? Amb els del PP.

Anònim ha dit...

Codi Ètic:
PSOE-PP (amb l'abstenció BLOC i ERC), l'han soterrat i l'han deixat en paper mullat.

Golf:
Si s'aprova, ho faran PSOE + PP (i tal volta algun altre despistat).

Parlen de pricipis, però a l'hora de la veritat, sempre pacten el mateixos.

Anònim ha dit...

mal fet, molt mal fet.

Anònim ha dit...

això del 40% es mentida.

Anònim ha dit...

I a tu t'hem de creure, que no fas més que soltar troles. Guli guili, dimiteix.

Juli-BES anirà hui també ala processó o sols va els dies de festa major ? ha dit...

l'any passat presidia falament la processó a la "geperdudeta" al PLA DE CORRALS, d'on n'era el representant del municipi o batlle pedani, junt al no menys flamant D. Eladio.

Ara ja no és batllé dels Corrals, te molta feina (pobret), aleshores igual ens complau amb llur presència i prestància.

Un bon moment per demostrar el progressisme del BES ara sota la vessant BLOC ECLESIÀSTIC SIMATER

Anònim ha dit...

Vetjes, si el fantasma de Eladi, no anirá a lluir-se a la proccessó, per que beato no és.