divendres, 9 de juliol del 2010

EUPV DE LA VALLDIGNA RECOLZA LA INTERAMPA EN LES SEUES REIVINDICACIONS


Els Col·lectius d’Esquerra Unida de la Valldigna, recolzen de forma unànime la posició i les accions de protesta proposades per les AMPES de la Valldigna organitzades com a INTERAMPA, que insten la Conselleria a que els alumnes del primer cicle d’ESO continuen escolaritzats als centres de primària fins que finalitzen les obres del IES La Valldigna. Així, Esquerra Unida proposarà la convocatòria de plenaris d’urgència als tres ajuntaments per a que el proper dilluns 12 de juliol, la INTERAMPA acudesca a la concentració davant la Conselleria amb el suport dels tres consistoris per unanimitat.
D’aquesta forma, Esquerra Unida vol donar el seu total suport i es suma a les concentracions
convocades des de l’INTERAMPA per evitar que els alumnes de 1r i 2n hagen de ser escolaritzats a barracons, desestimant per tant les diverses opcions que planteja Conselleria d’ubicacions alternatives de barracons o d’alternar torns lectius de matí i vesprada.
La proposta de la INTERAMPA, la més segura, aconsellable, viable i econòmica Esquerra Unida, considera que la proposta feta per la INTERAMPA a la Conselleria, suposa la proposta més segura viable i econòmica, que assegura unes condicions òptimes als alumnes que en
definitiva són allò més important. Per contra, les diverses opcions proposades per la Conselleria són tècnicament menys aconsellables per als alumnes, organitzativament menys viables per a la comunitat educativa, i econòmicament més costoses per a tots, i insta a la Conselleria, per tant, a reunir-se amb la INTERAMPA i la resta de la comunitat educativa per buscar una solució consensuada.
Manifestació 12 de juliol davant la Conselleria
Esquerra Unida la Valldigna manifesta que estarà representada i al costat dels pares en la manifestació convocada el dilluns davant la Conselleria d’Educació en la persona del Coordinador
d’Esquerra Unida de la Safor-Valldigna, Víctor Mansanet, i també anima les mares i pares tant dels alumnes d’ESO com de la resta d’alumnes de Cicles Formatius i Batxillerat a recolzar i sumar-se a les manifestacions i accions convocades per la INTERAMPA, ja que són en benefici de tota la comunitat educativa de la Valldigna.
Esquerra Unida s’ha significat per manifestar-se reiteradament en contra de la política educativa de la Generalitat que ha apostat sistemàticament per obstaculitzar la funció de l’educació de reduir les desigualtats social i ha perjudicat els col·lectius més humils i desafavorits.

Signen el present escrit:
Victor Mansanet, regidor d’EUPV-Arc Iris Simat de la Valldigna i Coordinador Comarcal.
Cándido Jiménez, regidor d’EUPV Tavernes de la Valldigna.
Antoni Vercher, regidor d’EUPV Benifairó de la Valldigna.