dimecres, 21 de juliol del 2010

MARXA ENRERE EN ELS GUALS OBLIGATORIS

Garrotada per a l'Ajuntament de Simat. L'equip de govern s'ha vist abocat a desistir de la seua intenció d'obligar als propietaris de plantes baixes a sol.licitar un gual, encara que no en feren ús o no tingueren obstacles per a l'accés de vehicles. S'ha imposat la raó i el seny davant una decisió irracional pròpia de la política escurabutxaques que està aplicant el multigovern simater.
La mesura era inaplicable per il.legal, atés que la llei diu que el gual només es pot concedir a sol.licitud prèvia de l'interessat, sense que l'ajuntament puga obligar al ciutadà a sol.licitar-lo, si no vol. Ara l'opció que li resta a l'ajuntament és aplicar mesures coercitives, és a dir, sancionar a tots aquells que facen ús privatiu del domini públic de les voreres sense haver sol.licitat gual.
El regidor responsable d'aquesta iniciativa absurda ha de presentar de forma immediata la seua dimissió per haver demostrat que no té cap coneixement de les competències de l'administració de la qual està al capdavant, i haver demostrat a més una manca d'escrúpols a l'hora d'aplicar sense pietat nous càrrecs financers per als ciutadans.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

eii! publiqueu això: Eladi Mainar acaba de guanyar a les semifinals a brines, per primera volta eladi juga la final del torneig de Simat... 2 a 1 (i 6-4 l´ultim joc)

Anònim ha dit...

uauuuu eladi¡¡¡ de simat directe al roland garros. a quin entrenador a anat?

Anònim ha dit...

com desvieu el tema parlant de eladi. Ací estem parlant de la il.legalitat que volia fer el tio serra, el seu assesor y els seus amics politics per conveniencia