dimecres, 10 de novembre del 2010

CRISI DE VOCACIONS POLÍTIQUES AL BLOC

El ple extraordinari convocat per a esta vesprada, a més de rectificar les ordenances fiscals i augmentar les despeses municipals en retribucions per assistències, servirà per a que prenga possessió el nou regidor del Bloc que ha de substituir Juli Ibáñez, que fa uns dies va presentar la renúncia "per motius laborals".
El nom del substitut és encara un misteri per a l'opinió pública. A hores d'ara el Bloc encara no ha fet públic qui és el membre de la seua candidatura que va a substituir Ibáñez. Sí hem intuït per la convocatòria del ple que no serà a qui correspon per correlació, és a dir, el tercer candidat, que és l'exregidor Aureli Mansanet. Sembla que tampoc serà el número quatre, Richard de la Calle, ni la cinquena, Concepció Aparisi. L'ordre del dia diu que a més de prendre coneixement de la renúncia d'Ibáñez, es formalitzaran les "renúncies", en plural, de candidats, sense especificar quantes.
Potser en el sisé candidat, l'exregidor Vicent Ribera, es detinguen les renúncies, tot i que s'ha de intuir, perquè el Bloc ni ha dit qui serà el substitut ni ha explicat els motius de les successives renúncies fins arribar com a mínim al sisé de la llista.
La crisi de vocacions polítiques al Bloc passaria desapercebuda de no ser éste el partit que ocupa ara l'alcaldia de Simat, una situació greu que explica en part el desgovern en el qual està sumit el poble.
Sent el principal partit de govern, el Bloc té l'obligació moral amb els ciutadans de comunicar el nom del substitut, i a més explicar els motius de les renúncies.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tant poc que costa fer les coses ben fetes, i no hi ha manera.