diumenge, 6 de febrer del 2011

AL PAÍS VALENCIÀ, JA SOM LÍDERS ....... EN INSOLVÈNCIES

En el País Valencià es dupliquen les empreses en fallida.
Les empreses que al 2010 s'han declarat insolvents, i que no han pogut pagar als seus treballadors, ascendixen a 7.398, més del doble que en 2009. Si 2009 ja va ser un any roín en termes d'ocupació, el 2010 ha sobrepassat totes les espectatives.
L'estadística del Ministeri de Treball, deixa al País Valencià com l'autonomia amb més casos d'insolvència, per davant d'Andalusia i Madrid.
La conseqüència directa, a més de la pèrdua de teixit productiu, és la pèrdua de llocs de treball i el deteriorament econòmic per a més famílies. Els afectats han sigut més de 25.000 persones, que han sigut beneficiaris de les prestacions per insolvència del Fons de Garantia Salarial.
Així doncs, a més de liders en organitzar grans saraos, ja som capdavanters en una cosa més.

8 comentaris:

Simpatizant del BLOC ha dit...

La clara política del PP, lamentable

Anònim ha dit...

i la del PSOE?

Anònim ha dit...

El PPSOE arruinant el País Valencià i encara...

Simpatizant del BLOC ha dit...

Clara pilitica del PP xk mana el PP

la veu de la conciencia ha dit...

no es calfeu la bola que si pp que si psoe,tant monta monta tant uns coms l'altres,forasters vindran que de casa ens tiraran,rres de lo que puga vindre d'almansa sera bo per els valencians,no sen adoneu que fa 304 anys que ens estan saquejant i nosaltres arre que arre,i ells a lo d'ells dividimos separammos i femmos cada vegada mes petiuets.

Anònim ha dit...

ELS AJUNTAMENTS ON MANA EL BLOC NO ESTAN MILLOR, ESTAN TOTAL MENT EMPENYATS.

Anònim ha dit...

EL CAPITÀ MORO DIU :
Això ho pague jo !!!

la veu de la conciencia ha dit...

PERO QUI TA DIT A TU QUE ELS DEL BLOC NO SIGEN ESPANYOLS,els de unio valenciana tame anaen de valencians(mes espanyol que franco)i an acabat tots en el pp.