dimarts, 8 de febrer del 2011

L'AJUNTAMENT OCULTA AL POBLE NOVETATS RELLEVANTS DEL PGOU

ARC IRIS DEMANA LA CONVOCATÒRIA URGENT D'UNA ASSEMBLEA CIUTADANA PER INFORMAR DE LES NOVETATS
El regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Simat està ocultant al poble que la Generalitat ha rebutjat aprovar el PGOU tal com està redactat, i que ha imposat la introducció de desenes de rectificacions que faran impossible aprovar el document este mandat, tal com va pronosticar Arc Iris quan es va forjar el pacte del pollastre.
Ha tingut que ser el PP a través de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge el que haja posat sobre avís als simaters de les dificultats en les que ha entrat el PGOU, la qual cosa deixa entreveure el tarannà dels personatges que ara mateix estan al capdavant del nostre govern local, més preocupats per difondre la inauguració d'una pista de pàdel que de fer saber a la població el procés en el que entra la principal ferramenta de desenvolupament. És lamentable que una informació tan rellevant per al futur de Simat s'haja d'escapolir de la conselleria, i el nostre ajuntament ens mantinga en l'engany i l'ocultació.
La principal necessitat de Simat, un pla general que ens permeta desenvolupar activitats econòmiques, no mereix ser objecte de divulgació, tan acostumats que ens té l'Ajuntament a fer servir la megafonia per qualsevol bajanada i a qualsevol hora.
Arc Iris va demanar fa tres anys al govern local que prescindira del redactor del PGOU, l'enginyer Bernardo Montserrat, i ara s'ha demostrat que no ha posat massa interès en dotar a Simat de pla general. Potser hi ha massa interessos en demorar l'aprovació del PGOU i deixar que siga la pròxima corporació la que n'aprove un menys restrictiu.
Arc Iris demana la dimissió immediata del regidor d'Urbanisme per haver ocultat al poble les novetats al PGOU, la substitució de l'autor del PGOU, i la convocatòria urgent d'una assemblea ciutadana per fer saber quines condicions imposa la Generalitat per a que Simat puga disposar d'una vegada d'un instrument d'ordenació urbana.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Al llarc d'estos ultims mesos, estos ja han demostrat que son bons politics: Creguts, prepotents. foscos, xanxulleros, mirant pel benefici seu o del partit, amagant coses, buscant sempre la foto,
I si després de tot això, tenen temps, intenten fer algo pel poble.

Anònim ha dit...

Bona relació hi ha entre Arc Iris i PP. Tenen moltes coses en comú ,són espanyols, els agrada manipular,es comenten entre ells, els problemes del poble. Aniràn a les properes eleccions junts?

Anònim ha dit...

jo no se que farà ARC IRIS, el que si que se és que als feixistes del BLOC ni aigua, aneu a fer punt de ganxo

Anònim ha dit...

Al de la bona relació
Un altre espavilat.
És el tripartit el que amaga la informació, i ara resulta que qui manipula es Arc Iris.
Ah per cert, els que estan junts hui per hui, son els espanyols del PSOE i els del BLOC i Esquerra.

Anònim ha dit...

Heu dit tanta mentira que ja no em crec res de vosaltres. Fereu d'un assumpte polític legítim com una moció de censura, una qüestió personal per tindre afers amb regidors d'altres partits. Aixina que quan feu una acusació demostreu que es veritat. Quina credibilitat té el PP? partit corrupte com mai ha hagut al País Valencià i que ens ha portat a la cua de "Espanya" ... i mentrestant ofrenant noves glòries a Espanya. Arquers "quien os ha visto y quien os ve"

Simpatizant del BLOC ha dit...

Si arc iris trau algo a la llum que el tripartit oculta, es que son uns feixistes no hi ha qui entenga a gent com esta, això es diu defensar el que es indefensable, res mes gracies Arc Iris

Anònim ha dit...

EL CAPITÀ MORO DIU:
Ni Republicans, ni Peperos ni Bloqueros ni Psoeros
Visquen el moros berebers.
Si se´n van tots els pague el viatge.

Anònim ha dit...

Tu sols creu-te lo que diga el tripartit, que eixos no diuen mentires. Ells sempre van amb la veritat per davant.
Con que "quien te ha visto y quien te ve".
Está clar que tu sols veus lo que el convé.

Anònim ha dit...

Eu! (expressió simatera de sorpresa, no sigles d'Esquerra Unida), esta és bona. A vore per on ens eixen ara.

Anònim ha dit...

Quien te ha visto y quien te ve.
Quan Colom amagava els planos del Golf, Serra anava fent asamblees i repartint planos per ahi.
Alguna cosa ha canviat.
Redeu !!