dimecres, 6 d’abril del 2011

EL MIRADOR DE LA VISTETA, EN ESTAT LAMENTABLE




Suposem que el regidor i candidat d'Esquerra (Republicana) no va incloure l'estat de la Visteta en el balanç de gestió que va fer en l'acte públic de divendres passat a la casa de la cultura, com tampoc degué incloure la pèrdua de la subvenció del voluntariat ambiental per haver fet una pobra memòria de l'any anterior, ni la paràlisi del Pla General, ni l'incompliment de la promesa de fer els pressupostos participatius, ni la ferotgía urbanística de la Generalitat en el Pla de Corrals on en teoria es va anunciar un pacte per consolidar la zona, ni l'augment de la pressió fiscal, ni el nyap de casal jove, ni l'ocultació de xifres de despeses i carrers desapareguts... No obstant, i com que la rehabilitació de la Visteta està en les seues màns, Arc Iris insta a la regidoria a recuperar d'immediat el paratge, pel bé de la imatge del municipi.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Ay! Juanito Sierra
Tú querías ser gerente, perdón concejal
pa comerte medio mundo
pa comerte el mundo entero

Anònim ha dit...

Ara ens dediquem a fer PARKINGS que es més vistós....

Anònim ha dit...

Els torradors del riu vaca també necessiten una passadeta. Per cert, es van dedicar a tirar a la gent jove que anava allí (no sé perquè, ja que allí molesten poc)i ara allí estan abandonats i bruts. Als nostres joves els tiren d'allí però allí al Gort van els Rumanos a arreglar-se els cotxes.Però els poden anar clar, als nostres joves nyenya.

Anònim ha dit...

Al carrer nou hi havia un bon parking no calia gastar-se tans diners. Ja se'n han gastat prou en els pilonets "rebenta-rodes" i "tropessa-peus". Per cert eixa zona morta que s'ha quedat ahí per a que és.¿Per a que no aparquen? ¿els dona pena als veins? Pues si anem així llevem tot el que molesta a aquest poble: els Bous a l'avinguda Font Menor, les verbenes a la Font,les excursions al Monestir, les obres que tallen el transit. Tot això també molesta sabeu i ens ho traguem. Així que a veure si fem les coses bé. O tots moros o tots cristians.
O ens fem més tolerants o no tolerem res.

Anònim ha dit...

jo crec que es deuria de deixar estacionar en l´avinguda de la valldigna, en la plaça de l´esglesia i tambe fer els dos parkings que hi han en projecte ara, ja que hui en dia tots tenim vehicle i vivim d´ell, ademes el que molestava eren els camions i ja han sigut llevats, que hem pareix molt be, deurien de preguntar al poble abans de fer qualsevol actuació, espere que es puga estacionar en l´obra de l´avinguda de la font menor

Anònim ha dit...

Al d'abans:
Les verbenes també molesten i fan prou més soroll que els camions.
Pués que les lleven també!! ¿O es que els que viuen a l'Avinguda de la Valldigna són més guapos? Si ells volem viure tranquils, els que viuen on fan les verbenes també. Crec que tots els simaters deuriem tindre els mateixos drets.
¿O no? Explica'm per què uns tenen més dret que altres, perquè ,la veritat ,és que jo no ho puc entendre. A l'edat mitjana hi havien menys classes socials que ara. Si que hem millorat pués .

Simpatizant del BLOC ha dit...

Che eixa reforma la paga el BLOC jajaja vaja dos partits que tenim ERPV i el BLOC

Anònim ha dit...

als veins de la valldigna no ens molesta que aparquen els cotxes i ojala lleven els pilons perque un carrer ample l´han fet estret.Ens molestaven els camions que aparcaven tots els dies que es posaven en marxa atotes hores, que feien soroll en els frigos , no ens considerem més que altres veins ni més guapos.Les verbenes son 4 dies en l´any els camions son tots els dies de l´any.

Anònim ha dit...

Si tota la gent que s'ha fet mal abaixant dels coxes a cal metge, o algún altre lloc de l'Avinguda de La Valldigna, per culpa dels bordillets, ho denunciaren, comensnat per ma mare, a lo millor ja estarien llevats.