dimarts, 19 d’abril del 2011

PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA D'EU

El pròxim 22 de maig se celebren les eleccions municipals i Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) ha reunit un col•lectiu de gent senzilla, responsable i treballadora amb l’objectiu de canviar les coses a l’Ajuntament. Volem convidar-te a la presentació de la nostra candidatura, que tindrà lloc el dimecres, dia 20 d’abril, a les 7.30 de la vesprada, en la Casa de la Cultura.
No ens fiem d’uns polítics que han fracassat en la seua gestió de traure avant el Pla General d’Ordenació Urbana i han sigut incapaços de fer uns pressupostos participatius; que han malbaratat recursos públics i han aplicat impostos abusius, que s’han repartit l’alcaldia com a un símbol d’ostentació. Uns polítics que han actuat de manera partidista, han afavorit l’amiguisme i el clientelisme, entre altres coses).
En temps de crisi, l’important no és inaugurar obres sumptuoses, algunes d’elles de poc gust estètic i despersonalitzadores de la identitat del municipi (Font Menor, Font Roja, Font Gran); ni és cap mèrit posar-se “plaques”, amb el nom gravat sobre pedra, dels distints alcaldes, o inaugurar una aula de la Natura totalment buida. Per a EUPV l’important és atendre les persones, sobretot les més humils, que per culpa de la crisi econòmica pateixen situacions desesperades, i fins i tot d’extrema necessitat.
Pensem que els diners públics s’han d’administrar amb una total transparència i responsabilitat, amb la participació dels sectors productius, culturals i més dinàmics de Simat, amb equitat i justícia, a fi d’aconseguir uns millors serveis per als nostres veïns i veïnes, una major qualitat de vida i el màxim benestar social.
Però ara mateix, la nostra principal preocupació és buscar solucions per satisfer el dret al treball de tots els simaters i les simateres, així com assistir els joves i les joves perquè troben una eixida a les seues expectatives laborals, formatives i culturals.
EUPV assumeix els valors propis de l’esquerra transformadora (llibertat, igualtat, pluralisme, solidaritat, dignitat, laïcisme, respecte a les minories, república, pacifisme, feminisme, dret a la diferència, ecologisme, identitat i estima a la nostra terra). Per a portar a cap aquests principis, comptem amb gent honesta que, com tu, destaca per la seua qualitat humana, integritat ètica, coratge i capacitat de treball.

La teua veu és la nostra força i el nostre estímul la teua complicitat. T’esperem.

Salut i República!


Col•lectiu EUPV Simat de la Valldigna

68 comentaris:

Anònim ha dit...

ja podeu encomanar la paella, que ja en sou prou, i despres truqueu

despistat. ha dit...

pero no va esquera unida com arc iris,no entenc ara arc iris en fa un altra i es fucioneu.

Anònim ha dit...

el del 1er comentari ;

dedica't a ser comic o mes be a l´humor, perque el comentari es BONISSIMMMMMMMMM jejejejeje

despistat ha dit...

no havia caigut jo en el primer comentari,que es presenten a tavernes de la valldigna,

Anònim ha dit...

O al pla de corrals!
no vec altra afinitat entre ells que per a fer una paella, o trucar.
la gent que va en una llista per fer "bulto "com diuen alguns , que sen vagen a sa casa que treballar en gent que està per a fer bulto, com a que no mola massa, i despues ixen les coses com ixen

Anònim ha dit...

enguany hi ha moltes llistes que porten gent per fer bulto, com diu el de dalt,i pals bultos,TROMBOCID,no politica

Anònim ha dit...

clar que si,com diu un de dalt'per fer bulto aixina eixen les coses,pues aixina han eixit en el tripartit,que no es poden ni vore i lo que fan les ganes de governar,quina vergonya!!!!!!!!

Anònim ha dit...

la millor llista de totes la vostra,ENHORABONA!!!

snt ha dit...

si que es deveres es la millor,no com els altres que son els mateixos gossos pero en diferentr collar

aÇi estic jo ha dit...

I per supost que farem la paella, la truca i tot el que toque

Anònim ha dit...

La millor llista es la del bloc, gent amb ganes de treballar i sense bultos.
lo de bultos es pq gent que va a la del PP ha dit que va per fer bulto,pero en esta tambe en veu algun que altre de bulto.

Anònim ha dit...

i arc iris on queda?

Anònim ha dit...

"La millor llista es la del bloc, gent amb ganes de treballar i sense bultos": bloc, bloc, bloc naranja, bloc cristal dos escrituras para elegir: bloc, bloc, bloc, bloc, bloc. Tot a punt per la gran devallada

Anònim ha dit...

blocESPONJA xupla i xupla impostos... gasta i gasta amb catalanismes blocESPONJA VIVA!

Anònim ha dit...

Si, la davallada del Bloc serà històrica. la gent no es tonta i sabrà vore que no han fet res en cultura, ni teatre, ni musica en valencià, la gent si vol fer alguna activitat no en pot fer, ni fotografia, ni dansa del ventre, ni padel ni patinatge. Els xiquets no tenen activitats pobrets. El casal jove no s'ha creat, les dones estan despagades perque l'ajuntament no les recolza.
La gent sabrà vore que el pp de sebastià si que ha fet coses si.

aÇi estic jo ha dit...

si si bloc esponja al hora de governar regidors es cagem damunt i no volen eixir i ara es tornen a presentar,jejej,aixo si que son bultos

Anònim ha dit...

on queda arc iris ,pues al cel burros,xq x a vore els desfalcos qe fan asi

Anònim ha dit...

aguardat els de serra,tot queda en casa,cosins,tios,pares,mares,..........etc

aÇi estic jo ha dit...

aixi governa serra i el tripartit en gent que no fa falta treballant en l'ajuntament,pagnt bons sueldos sense ninguna falta,quins despilfarros!! ja poden pujar impostos ja

Anònim ha dit...

vixca victor i la seua candidatura!!!!!!!!!!! ni blos esponja , ni serres , ni mes tripartits

dora la exploradora ha dit...

una pregunta per a bloc esponja i el tripartit,enguany tambe es teniu que unir? i burlarse de tots es simaters que confiaen en els seues vots yo era votant del bloc pero ara em dona que pensar,per el que van fer,no van pensar en la gent que es votaba a dells si volien gobernar amb altres?no an sigut fidels.

Anònim ha dit...

yo tb soc votan dun partit que es va unir i ara ya no se si el meu vot tb te que hanar per a unirse a altres partits que no vullc.

Anònim ha dit...

anim campeons!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aÇi estic jo ha dit...

esta va x a bloc esponja,que ha passat en el vostre juli que no callaeu mai amb ell?? es que traicioneu hasta un dels vostres,mare meua com esta el pati!!!!!!!!

Anònim ha dit...

nosaltres farem la paella,trucaeta i de tot pero en els nostres diners, no en els del poble,i el psoe la paella que la fatja gegant xq en el saque de cap de llista

Anònim ha dit...

El PP que la faça gran tambe que els bultos que porta son aixina de xavo,visca els bultos!
Ay Sebastianet, en els bultos et quedaras rei.Ara que els altres tampoc es queden curts tampoc, que la llista del psoe tambe en te tambe,que encomanen paella pa tots xe!

simatera ha dit...

eixe comentari esta fora de lloc,pero aixina i tot crec que la paeLla se la farien en els diners del poble(PSOE) i el tripartit.

Anònim ha dit...

INSULTS FORA!

prager ha dit...

va paella gegant per al tripartit!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

La Paella gegant que la pague el Capità Mòro!!!!

prager ha dit...

pues la veritat que a mi magradaba prou sebastian i aixo que yo no el vaig votar,no va eixir triat per el poble pues deixeulo governar els seus 4 anys,pero com tenieu tantes ganes de governar "si no puedes con tu enemigo unete a el" eureka!!!! i es pensabeu que tot solucionat.

Anònim ha dit...

EL TRIPARTIT = ENEMIGOS INTIMOS

simatereta ha dit...

ja,ja,ja, que bo eixe magradat

yo ha dit...

el que ha dit dora la exploradora te tota la rao del mon a mi ma passat el mateix,i ara desconfie.

luis77 ha dit...

hola, a tots bona nit,que bo es este blog de quant que esta?

UNA BLOGERA ha dit...

AMUNT SEBASTIAN,AMUNT VICTOR,ELS DEMES TRITEJEROS!!!!!UN ALTRE COLP DESTAT A SIMAT NO!!!!

Anònim ha dit...

Vaig a declarar-me FAN de Dora l'exploradora i del Capità Mòro!!!!!

Tot hom vol la VARA, al preu que siga, després, a tanto por porrate nadie sale caro........

----TRITEJEROS----

Anònim ha dit...

EL CAPITÀ MORO DIU :

Que tenim el que ens mereixem. ¿No els vau votar vosaltres? ¿Ara de que es queixeu?.
Les noves espectatives son escases perquè és més del mateix (Sebastià, David, Serra, Agus i vitor repeteixen) ¿Per què serà?.
Ah!. I la paella que la pague Camps amb les denuncies de la TV3.

despistat ha dit...

jo dia lo de tavernes no lo del pla de corralas per que ne veig molts a la foto per a tansols once regidors.

Anònim ha dit...

colombaris de Simat an Lliberato i Esquerra Unida.

dora la exploradora ha dit...

seguire explorant fins a nous capitols....continuara

pocoyo ha dit...

dora eres la millor vols que anem de paella i de trucaeta

caillou ha dit...

Jo tambe vaiggggggggg!!!!! voleu que liu diguem a bloc esponja??????

dora la exploradora ha dit...

NOOOOOO, que ens ambsorvira i ens deixara nets

Anònim ha dit...

Jo em jugue una paella amb estos de la llista, que si els pregunte qui és el secretari general de EUPV, més de la meitat no ho saben VISCA EL BULTO!!!!

Anònim ha dit...

En un païs comunista, un comitè del Partit anava de visita casa per casa dels militants. A un li van preguntar: - Si tinguereu dues cases, en donaríeu una al Partit? - Si, és clar, perquè en voldría dues si només puc viure en una alhora? - Si tinguereu du...es vaques, en donaríeu una al Partit? - I tant, amb una ja tindria llet i em podria donar un vedell cada any. - I si tinguereu dues gallines, en donarieu una al Partit? - Home, això no!!!, perquè ...dues gallines ...SÍ que les tinc !!!
Salut i Republica!

Anònim ha dit...

xeee!!! al anonim de dal, has clavat al comunisme. lo meu per a mi i lo teu per a repartir

Anònim ha dit...

Efectivament, es molt dificil ser un bon comunista.
Es més fàcil ser un bon capitalista: Amb tal que jo guanye un duro, en té igual si la gent passa fam, si van al paro, si perden la casa per no poder pagar la hipoetca, si arruinem el planeta amb la contaminació,
Xe que bonico i fàcil es ser capitalista.

Anònim ha dit...

NOTICIONNN!!! en la llista del senyor SERRA,he sabut hui que va una persona que ha segut votant i votara a BLOC ESPONJA

Anònim ha dit...

bueno,bueno,aixo de senyor pense que sobra

pocoyo ha dit...

cuando le doy pan a un pobre me llaman santo,cuando pregunto por que un pobre no tiene pan me llaman comunista

Ernesto Che Guevara ha dit...

"el socialismo economico sin la moral comunista no me interesa","podran morir las personas,pero jamas sus ideas","recuerden que el eslabom mas alto que pude alcanzar la especie humana es ser revolucionario"

Karl Marx ha dit...

"si los que estan en la cima del poder tocan;¿no es esperable que aquellos en la base,bailen?"

Anònim ha dit...

Si si, la teoria es tota molt bonica pero la practica no es tant.

barrio sesamo ha dit...

la blogera que algu li asplique la diferencia que hi ha entre una mocio de censura i lo de tejero,que com estan acostumats a manar sempre siga con siga ja no diferencien entre la legalitat i els colps d'estat.

simatereta ha dit...

esta si que es la millor llista,hi ha llistes que son de risa ,si que son bultos pero autentics,COM PODEN PRESENTARSE EN UNA LLISTA I ALHORA DEIXIR DE REGIDORS DIMITIR I DESPRES ES TORNEN A PRESENTAR? AçO SOLS PASSA A SIMAT,I PER NO DIR DE GENT QUE HA DIT QUE LAN POSSAT EN LLISTA EN UN PARTIT I ELLA MATEIXA A DIT QUE VOTARA A ALTRE,este any es lhora de que la gent canvie i renove no ens deixem enganyar per a que despres es tornen a unir.

Anònim ha dit...

A l'analfabet polític que diu que si els de la llista d'Esquerra Unida saben qui és el "secretari general" d'esquerra unida, hem de dir-li que, no hauria d'acusar als altres de lo que és ell o ella (un indocumentat o indocumentada),hauria de saber, ja que mostra tant d'interés per EU, que Esquerra Unida no té secretari general, sinó coordinadora general, i és una dona. Aixina que, a vore si tenim un poc més de cultura general i aprenem un poc més de comunisme, ja que està posant-se de moda ací.
VIXCA DORA L'EXPLORADORA! DORA REVOLUCIONARIA. VIXCA EL CLUB DE FANS DE DORA!

quiquet el tramusser ha dit...

ja estem agarrats an als comunistes. Jo era comunista i men vaig pasar al bloc i ara com al bloc ma caigut damunt del cap i m'asclafa, torne a votar comunista per que mes val ser comunista que capitalista.

Anònim ha dit...

tramusser aixina es,els agrade o no ho tenen que admetre

la cacauera ha dit...

i tant que tenim a gent i per a fer dues llistes mes tambe,no com altres que han anat desesperats buscant a gent en cuant a nosaltres la gent ens han buscat oferin-se,per algo sera

Anònim ha dit...

ja m'imagine la primera classe dels trigos i Víctor a la gent de la llista: les esquerres són... les dretes són...

Anònim ha dit...

Si t'imagines que algú de la lista li has d'explicar que son dretes i esquerres, és que tens molt poca consideració cap a eixa gent.
I si t'imagines que els trigos o victor son de dretes, és que no tens ni idea i tu eres el que tindries que anar a classe sobre que son dretes i esquerres.

la cacauera ha dit...

¿que poca faena tens a les 4 de la nit?no pots dormir dels mals de cap?i aixo que yo em ting que preparar tot el cacau....

dora la exploradora ha dit...

jajaja que bo es el que saura alÇat a mitjanit(a les 4) que supose que estaria sonambul,per a escriure el que ha posat,perque o sinos no te mes explicacio,a vore esta nit si dorm millor,jijijj.

Anònim ha dit...

Aso va calfanse masa xiquets, encara no en teniu prou?

Anònim ha dit...

Mare de Deu, quan de afinat hi ha açi; es cregueu tot el que dieu. OBRIU EL ULLS RESENTITS; QUE AÇO FA OLOR, MOLTA OLOR

Anònim ha dit...

Qualsevol que no siga del BLOC o del PSOE i presente una llista, resulta que es un resentit.
Sols tenen dret a presentar llista els beneficiats.
Olé la democracia.

Anònim ha dit...

Hola amics, ja feia temps que no entrava al blog. A vegades se'm ha criticat per fer una falta esporadicament. Vaja llista que teniu... Podrieu dir-me qui de la vostra llista escriu correctament? Esteu envoltats de "la crem de la crem".