dimecres, 23 de novembre del 2011

LA LLEBRE OBTÉ UN ÈXIT D'INSCRIPCIONS PER A L'ESPRINT DEL TORO

CONFIRMADA LA PRESÈNCIA DE FIGURES NACIONALS


El primer sprint Vertical Massís del Toro, organitzat pel Club de Córrer la Llebre, està obtenint un èxit d'inscripció. Les característique del trajecte escollit l'han fet especialment atractiu per als atletes, molts dels quals estan suspenent compromisos anteriors per tal de provar l'escalada al Toro. Ha influït també el fet de que el campió d'Espanya de veterans siga membre de la Llebre-
Ara per ara està confirmada la presència de grans especialistes en carreres verticals pe, entre els quals atletes d'altíssim nivel, com ara el corredor d'Onil José Antonio Quilis, l'alcoià Emili Sellés, el Concà Angel Llorens, el de Xàbia Ignasi Cardona, etc.
Simat es prepara, doncs, per a un gran esdeveniment esportiu el 4 de desembre, amb el que han col.laborat diverses empreses i institucions.
La borsa que es repartirà als corredors estarà abillada amb una samarreta tècnica marca Tuga (150 primers inscrits-confirmats), realitzada amb teixit de Dry-Tech, que evacua ràpidament la humitat corporal, garantint una gran transpirabilitat, comoditat i d'assecat ràpid. Estampació trànsfer per sublimació; un exemplar de la revista Trail, especialitzada en carreres per muntanya; productes i rosquilletes Sekito, una ampolla de vi amb etiqueta commemorativa dels cellers Salvador Poveda; productes i brous de la marca Aneto; malla de taronges de Fruites Vercher - Emilio Mollá; una cinta porta telèfons Jovimer; dolços de Dulcesol, i fruites de Manguán e hijos. A més, entre tots els corredors que acaben la prova, es sortejarà material esportiu-tècnic de Trail Runnig Team La tienda del Corredor.