diumenge, 22 de juliol del 2012

DUES CARES DE LA MATEIXA MONEDA: CAPITALISME

Desenes de milers de depenents, moriran esperant la ajuda pública.

El Govern àmplia a 2 anys el temps per a adjudicar una ajuda econòmica i deixarà de cotitzar pels treballadors i treballadores de la dependència.
La reforma de la llei de dependència permetrà la mort de desenes de milers d'ancians de forma tradicional, és a dir, atesos a casa o pagant les residències pel seu compte, sense tenir accés al dret consagrat per eixa llei. Milers moren ja esperant uns tràmits que en algunes comunitats s'allarguen molt per damunt dels sis mesos.
De totes les mesures que s'han pres, aquesta és la més canalla de totes: És com si a un malalt de càncer li dius que ha d'esperar dos anys per a rebre quimioteràpia, probablement no arribarà a rebre-la.
Ah!, se m'oblidava: Que es foten els que es muiguen i també els seus familiars, que diría la diputada del PP.
Doncs això: Canalles

El duc de Palma, Iñaki Urdangarin, seguirà contractat per Teléfònica per quasi 3 milions d'euros.

Malgrat el procés obert en contra seva pel denominat cas Nóos, seguirà com a delegat a Estats Units, el gendre del rei mantindrà el contracte que havia signat en 2009 pel qual percep 1,5 milions d'euros anuals i altres 1,2 milions per conceptes com el lloguer del seu habitatge a Washington, parc mòbil, escorta o pagament dels bitllets per a viatjar d'EUA a Espanya.
Arribat el cas,  la no renovació del contracte de Urdangarín farà que reba una indemnització de 4,5 milions d'euros, l'equivalent a tres anys de contracte.
Ah!, se m'oblidava: Els que no arriben a final de mes i no tenen la sort de ser gendres de cap rei, que es foten, que tornaria a dir la diputada del PP.
Doncs això: Canalles