diumenge, 8 de juliol del 2012

SIMAT GUANYA PES ALS ÓRGANS DE DIRECCIÓ DEL PSPV

El portaveu del PSPV de Simat, David Mogort, va ser escollit dissabte per a ocupar el càrrec de vicesecretari comarcal dels socialistes de la Safor, mentre que l'altre regidor socialista de Simat, Àlvaro Almiñana, entra a formar part del Comité Nacional, el màxim órgan entre congressos.
Ambdós órgans estan copats pel lermisme, que lluny de la integració que va prometre al darrer congrés nacional, ha iniciat ja la purga de no lermistes, sobretot a la Diputació de València, on Orengo necessita ocupar el lloc de portaveu després d'haver perdut l'alcaldia de Gandia, i a més necessita col.locar alguns dels seus col.laboradors en llocs d'assessor.
David Mogort entra a l'executiva comarcal com una concessió del lermisme amb l'esperança de que no done nosa. Mentre estiga callat li anirà bé. No obstant, en el moment en que òbriga la boca per dir alguna cosa que irrite al establishment lermista, el seu cap perillarà.
Per la seua banda, Álvaro Almiñana entra a formar part, entre un centenar de militants socialistes, de l'únic órgan que li pot demanar comptes al secretari general, Ximo Puig, i fins i tot destituir-lo. No obstant, el lermisme ja se n'ha encarregat de que la correlació de forces no faça perillar el sillons.
Ara bé, vist el vertader tarannà de Puig una vegada ha pres possessió de la direcció socialista, i la purga a la Diputació de València, potser se li demanen comptes abans d'hora. 
També ha entrat al Comité Nacional per la Safor el regidor gandià Vicent Mascarell, que abans era antilermista i ara s'ha convertit al lermisme.