dilluns, 2 de setembre del 2013

LA GUÀRDIA CIVIL RESCATA DOS MENORS QUE S'HAVIEN DESORIENTAT DE NIT PER LA FONT DEL CIRER



Agents de la Guàrdia Civil han rescatat en “perfecte estat de salut” a dos menors que s’havien perdut en un barranc de Simat de la Valldigna, segons ha informat l’institut armat en un comunicat. Els dos menors, de 13 i 17 anys, s’havien endinsat en la zona coneguda com la Font de Cirer i s’havien “desorientat” en arribar la nit. Gràcies al dispositiu de cerca engegada per la Guàrdia Civil, els dos menors van ser localitzats en perfecte estat de salut. Els fets van succeir sobre les 20.40 hores del passat dissabte, quan els agents van tenir coneixement que dos adolescents de 13 i 17 anys s’havien perdut en la zona de la Font de Cirer.
Els agents van engegar un dispositiu de cerca, compost per components de la Guàrdia Civil de Tavernes de la Valldigna i de Policia Local de Simat, així com de diversos veïns de la zona, amb l’objectiu de localitzar a aquests dos menors. Els efectius van realitzar batudes per les senderes del lloc per on els joves s’havien perdut, amb l’ús de tots els mitjans perquè advertiren la presència de la Guàrdia Civil.
Gràcies a açò, 30 minuts després, els dos menors van ser localitzats en la part baixa d’un barranc, ja que se’ls va fer de nit i no els va ser possible tornar per si mateixos. Els agents van arribar al lloc on es trobaven els menors, per al que van tardar prop de dues hores, després de recórrer una zona de difícil accés, per a posteriorment realitzar el rescat. Els adolescents van ser traslladats per la Guàrdia Civil a un lloc segur i es va donar per finalitzat el dispositiu a les 23.45 hores.