divendres, 13 de setembre del 2013

RTVV EMET UN REPORTATGE DESFASAT SOBRE SIMAT I RESSUSCITA A MAINAR COM ALCALDE

Dimecres 11 de setembre Eladi Mainar, alcalde de Simat entre juliol de 2008 i març de 2010,  es va convertir de nou en alcalde en les retolacions a peu de pantalla d’un reportatge que va reemetre RTVV a través del Nou 24. Es tractava de la redifusió d’un reportatge sobre el monestir que es va emetre dimecres a la sobretaula, sobre les tres de la vesprada. Només una sobreimpresió advertia de que es tractava de material d’arxiu. No obstant, el material d’arxiu resucitava a càrrecs públics que ja no están en política ni tan sols formen part del partit amb el que van accedir a eixos càrrecs.
La manca de personal i recursos a RTVV està portant a una degradació sense precedents en els continguts i a un ridícul hertzià en el que no cauria ni un mitjà d’àmbit local. El desgavell no la solucionat encara el nou equip directiu, que va ser nomenat divendres passat.  La directora general de Radiotelevisió Valenciana (RTVV), Rosa Vidal, ha completat este divendres els nomenaments de l’organigrama que va dissenyar en assumir la direcció de la societat pública i ha designat com a cap d’informatius de Ràdio 9 a Vicent Climent, segons ha informat RTVV en un comunicat, en què ha destacat que el nou equip directiu ha suposat un estalvi d’un milió i mig d’euros.
   Climent porta treballant en diferents emissores de ràdio des de 1982. Ha estat nomenat en 1998 director dels servicis informatius de la cadena COPE a la Comunitat Valenciana, fins que el 2004 es va incorporar a Ràdio 9 per a presentar ‘Ara per ara’. Climent també ha dirigit els informatius de la televisió autonòmica Tele 7 i de la Televisió Municipal de València (TMV). Actualment, dirigia el programa de Ràdio 9 ‘Infonou Debat’.
   Amb estos nomenaments, Juan Antonio Pardo assumirà la Subdirecció de Comunicació i Màrqueting. El nou responsable coneix “àmpliament” el sector de la comunicació i l’audiovisual valencià, així com el mateix ens de RTVV, ja que entre 2006 i 2009 va treballar en el departament que ara dirigirà.
   Durant els últims quatre anys i mig havia desenvolupat les seues funcions com a director de Comunicació en la Fundació Esportiva Municipal de València. Entre 2004 i 2006, es va encarregar de les competències de comunicació i expansió de l’Associació per al Foment del Comerç Electrònic Empresarial de la Comunitat Valenciana (Anetcom).
   La direcció de secció de Programació i Gestió de l’Emissió passarà a estar a càrrec de Manuela Ríos, qui ha estat lligada a RTVV al llarg dels últims 20 anys. Ha realitzat programes de televisió com ‘Benvinguts’, ‘Que serà, serà’, ‘La vida és una Prova’, ‘Teletreball’, ‘Parlem Clar’, ‘Punt de Mira’, ‘PVP’ i ‘Investigació TV’. Actualment, dirigix i presenta el programa A2 Societat i des del naixement del canal Nou 24 és la responsable de la continuïtat i programació del canal.
   Alhora, Javier Doménech s’encarregarà de la direcció de secció de Producció.Va entrar a treballar en RTVV en 2003 on va desenvolupar tasques d’editor del programa ‘Cronoesport’ i editor de la secció d’Esports dels informatius. Prèviament, havia treballat en diversos mitjans de comunicació com la Cadena COPE, Onda Cero o ABC. Des del 2010, desenvolupava la tasca de cap de retransmissions esportives de RTVV.
   José Luis Baquero serà el nou cap de secció d’Imatge. Baquero va entrar a treballar en RTVV en 1996 com a ajudant de realització i ha desenvolupat els llocs de Cap de Grafisme i Cap de Realització d’Informatius. Fins ara, ocupava el càrrec de cap d’unitat de Realització i Grafisme.