divendres, 22 de novembre del 2013

SAQUEIG DEL PAÍS VALÈNCIA: EL PP JA TÉ MÉS DE 100 IMPUTATS PER CORRUPCIÓ

Expresidents i vicepresidents de la Generalitat, exconsellers autonòmics, alts càrrecs, diputats provincials, alcaldes, regidors, funcionaris... El virus de la corrupció s'ha contagiat a totes les institucions públiques del País Valencià, controlades pel PP des de fa quasi dues dècades.
I la llista d'imputats creix sense parar, i sembla no tenir fi. Ja són més de 100 els assenyalats per la justícia, un autèntic rècord per a un territori que amb prou faenes supera els cinc milions d'habitants.
El proper 3 de desembre es presenta el llibre Terra de saqueig, un exhaustiu treball de recerca i documentació del periodista Sergi Castillo, en el qual exposa el càncer de la corrupció al País Valencià que s'ha estès com en cap altre territori.
Entre els imputats, un expresident de la Generalitat (José Luis Olivas, que també va ser president de la desapareguda Bancaixa), dos exvicepresidents (José Víctor Campos, ja condemnat en l'anomenat cas dels vestits, i Vicente Rambla), cinc exconsellers (Rafael Blasco, Angélica Such, Alicia de Miguel, Manuel Cervera i Luis Fernando Cartagena, també condemnat), nou diputats autonòmics i una infinitat d'alts càrrecs d'empreses públiques controlades per la Generalitat.
En este ombrívol llistat del saqueig de les arques públiques apareixen també una expresidenta de les Corts Valencianes (Milagrosa Martínez, que a més fou consellera de Turisme), un exsecretari general del PP regional (Ricardo Costa, antic home de confiança del expresident Francisco Camps i avui enfrontat a ell), dos expresidents provincials del partit (Carlos Fabra, de Castelló, i José Joaquín Ripoll, d'Alacant), els actuals alcaldes d'aquestes dues ciutats (Alfonso Bataller i Sonia Castedo) i diverses desenes d'alcaldes, directors generals i caps de gabinet.
I si prou trist és saber tot el que han robat, més trist encara és que seran capaços de tornar a guanyar les eleccions.
Som aixina de "chulos".

1 comentari:

Anònim ha dit...

Xe Marc, no t'agradat el articulet sobre l'Argentina. Si que sou democrates es del Arc Iris, que cuant no vos agrada una cosa la lleveu.