dimecres, 12 de febrer del 2014

SIMAT ACULL PER SEGON ANY LA FIRA DE TURISME DE LA VALLDIGNA


El Patronat Provincial de Turisme, organisme depenent de la Diputació, patrocinarà la segona edició de la Fira de la Valldigna, que es celebrarà els dies 29 i 30 de març, a l'entorn del Monestir.

Aquesta fira mostrarà tota l'oferta turística i comercial de la Valldigna i comptarà amb un ampli programa d'activitats. Els visitants podran trobar productes artesanals i gastronòmics tan variats com a embotits, formatges i dolços típics de la zona.

El Patronat patrocinarà per segon any consecutiu aquest certamen amb l'objectiu principal de fomentar i impulsar el sector turístic dels municipis que formen part de la Mancomunitat de la Valldigna.

El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, es va reunir ahir amb el president de la Mancomunitat de la Valldigna i alcalde de Simat, Sebastián Mahiques, l'alcalde de Benifairó, Agustí Pascual, l'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i l'alcaldessa de Barx, María Hernandis, per a analitzar les línies de col·laboració.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

" No tenemos para comer y nos compramos abanicos"

Comcam Ot ha dit...

No em feu molt de cas pero en compter d'anar a gastos pagats a fitur i fer estos eventos perque no arregleu el parking de caravanes posant una fonteta i uns arbrets, senyalitzeu i arregleu sendes i feu mes atractiu el que vinguen a Simat a alguna coseta mes que vore el monestir, pixar i anar-se'n a deixar-se els diners en Gandia. chssst pero vosaltres mateixa...

Cosi Fan Tutte ha dit...

A Simat, vist el panorama de la taronja i de la terra en general, s'hauria de tindre en compte un programa d'informació per a la gent jove a promoure i reinventar l'actual sistema agricola. Xerrades i debats entre gent jove productiva q estiga a l'atur, per exemple....per obrir idees i aprofitar el terreny, el clima i les condicions actuals...per reinventar este sector que tant ens ha donat i encara podem aprofitar.

Tenint la terra com la tenim, l'agricultura ecològica no necessita massa infraestructures per tirar endavant projectes d'aquest tipus. I són projectes que aporten molt per la salut, ecologia i economia. Debats on es parle del procès de canvi climàtic, el tema dels transgènics, de la consciència del què mengem, etc...

Projectes que animen a la gent jove sense feina d'este poble i que compten amb els propietaris dels terrenys que estan perduts o quasi.

Sincerament pense que els partits han de fomentar aquestes propostes tant necessaries pel poble, pels joves, per la terra i pel planeta.