dimecres, 26 de març del 2014

ELS AJUNTAMENTS ACORDEN SUSPENDRE PART DELS ACTES DEL DIA DE LA VALLDIGNA I LA FIRA DE TURISME PER LA PREVISIÓ DE MAL TEMPS

La Mancomunitat de la Valldigna ha acordat este dimecres suspendre els actes que anaven a celebrar-se este cap de setmana amb motiu del Dia de la Valldigna i la II Fira de Turisme. La decisió s'ha pres després de consultar en organismes oficials les previsions meteorològiques de pluja per al cap de setmana, i la suspensió només afecta als actes que anaven a celebrar-se a l'aire lliure. És a dir, es mantindrà el sopar i lliurament dels Premis Valldigna a l'almàssera del monestir el divendres 28 de març a partir de les 20 hores, així com el concert del Cor 15 de Març.
Les atraccions, visites guiades, marxa de les torxes, la revetlla de diumenge, paradetes, i expositors de la Fira de Turisme s'ajornen fins a l'altre cap de setmana. 
La Fira de Turisme, que celebrava la segona edició patrocinada pel Patronat Provincial de Turisme, anava a celebrar-se els dies 29 i 30 de març, a l'entorn del Monestir.

La decisió de suspendre els actes del Dia de la Valldigna i la Fira de Turisme ha suposat un trastorn atés que hi havia programada una gran quantitat d'actes, amb nombroses paradetes per mostrar l'oferta turística i comercial de la Valldigna i ampli programa d'activitats complementàries. 
D'altra banda, resta per confirmar si el Grup de Muntanya Valldigna manté o suspén l'excursió prevista el dissabte 29 a les 8:30 del matí pel terme de Simat, i que tenia prevista l'arribada a les 11 coincidint amb la inauguració de la Fira de Turisme. 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La Mancomunitat de la Valldigna ha decidit suspendre els actes previstos per a este cap de setmana amb commemoració del Dia de La Valldigna, després de les previsions de plutges per al cap de setmana.

Per tant, la Fira Gastronòmica, la revetla i més actes festius al carrer es suspenen fins al proper cap de setmana del 5 i 6 d´abril.

El sopar Institucional on els simaters Eladi Mainar i Paco Brines Coeter II rebran el Premi Valldigna es celebrarà amb total normalitat.
¿Eladi Mainar PREMI VALLDIGNA?

¿NO TENIEU RES MILLOR?

Si que hem caigut baixet

Anònim ha dit...

Home, és que el "senyor" Eladi sempre ha estat clavat en la Mancomunitat. Gràcies a ella ha rebut les ajudes per poder publicar els seus llibres amb els diners de tots. Bè està que li reconeguen tot el que ha xuplat.