diumenge, 28 de setembre del 2014

NOTÍCIA PER A ATURATS, PENSIONISTES, MILEURISTES, TEMPORALS, DEPENDENTS , BECARIS,...... I POBLE EN GENERAL



Ni un dia ha estat en l'atur el "pobre" de Ruiz-Gallardón (PP), que va dimitir la passada setmana al no poder traure la seua Llei d'Interrupció de l'Embaràs.
Cobrarà 8.500 euros al mes com a conseller permanent del Consell Consultiu de la Comunitat de Madrid. Així mateix, com el pobre no té prou per a valdre's per si mateix, la Comunitat de Madrid li proporcionarà "el suport personal i els mitjans materials que necessite per al desenvolupament de les seues funcions representatives". 
Tenint en compte que en 2013, el Consell Consultiu es va reunir 67 vegades, o siga, unes 5 vegades al mes, cada reunió ix per 1.700 euros.
Un altre "il·lustre" conseller de 8.500 euros al mes, és Joaquín Leguina (PSOE), que l'únic ofici quan va deixar de ser president de la Comunitat de Madrid, ha sigut anar de tertúlia en tertúlia per tots els mitjans de la dreta més dura i reaccionària (La Cope, El gato al agua....).
Ací al País Valencià també tenim un Consell Jurídic Consultiu on s'ha refugiat Francisco Camps (PP), expresident, "amiguito de alma" del Bigotis, i col·leccionista de vestits regalats.
Aquets "Consells Consultius" no són més que un aparcadero de "dinosaures", que com molt bé diuen en Podemos, són un premi que reben els qui pertanyen a la casta, encara que siguen uns inútils, uns feixistes o uns pocavergonyes.
No és que tinguen més sort que milions d'aturats, pensionistes, treballadors amb contractes temporals, dependents, aspirants a mileuristes,..... Simplement és que tenen molta cara dura, molt poca vergonya, i els importa un rave allò que li passe al poble.
I després s'estranyen que l'ambient siga el que és.