diumenge, 9 d’agost del 2015

ACTIVITATS PER AL MES D'AGOST AL MONESTIR

El monestir ha organitzat dins del seu programa d'activitats especials i durant el mes d'agost visites guiades i teatralitzades per a tota la família amb la finalitat de donar a conèixer la història d'aquest conjunt històric monumental, segons ha assenyalat la Generalitat en un comunicat.
Així, tots els caps de setmana d'agost, a les 10.30, 11.30 i 12.30 hores, s'ofereix l'activitat 'El Monestir obert per vacances', que mitjançant una visita d'una hora ofereix un viatge en el temps en el qual es desvetlen tots els secrets que tanquen les pedres d'aquest històric monument, ha precisat l'administració autonòmica.
Igualment, el pròxim 15 d'agost, a les 19.00 hores, es realitzarà la visita animada 'L'abat et guia per les càmeres abacials', un passeig en el qual l'abat del monestir obrirà les portes del palau i rememorarà les gestes dels seus antecessors responent a qüestions com quin era el paper d'aquest personatge dins de la comunitat o quins eren els seus privilegis. Aquesta visita també té una durada aproximada d'una hora.
El pròxim 29 d'agost, a les 19.00 hores, tindrà lloc l'activitat 'Valldigna a Escena', d'una hora de durada igualment. Es tracta d'una visita teatralitzada en la qual un abat, un jueu i un musulmà queden atrapats en el temps dins del monestir. Així, els participants s'endinsaran en la història d'aquest conjunt i es podran conèixer les relacions entre cristians, jueus i musulmans durant l'Edat Mitjana.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aixo qui ho paga Sr. Alcalde? .quan acaben les visites em diu quantes persones han anat. I a l'any que ve eu portarem a consulta.

Anònim ha dit...

Ui els peperets estan calentets amb les consultes, clar en el feixisme això no s'estila! Calleu que quan auditem tot el que ho fet caureu de tos! gamberros!

Anònim ha dit...

Haurieu d'auditar-ho tot. De moment el nou equip de govern l'únic que ens ha donat és nosa. Les cunetes de l'horta per netejar, Els veïns de les Foies decebuts, contenidors del Pla de Corrals dies i dies plens, crispació de la gent a festes per les declaraciones del Sr. Alcalde respecte als bous. Això si, s'ha llevat la foto del Rei. Per cert referéndum pel tema dels bous i al mateix temps pregunteu si el poble vol aquest equip de govern COMPROMÍS-EU-PSOE sense oblidar a ERPV "la niña fea" que no heu volgut però "os quiere".