dimarts, 26 de gener del 2016

LA FUNDACIÓ JAUME II TAMBÉ APAREIX IMPLICADA EN EL CAS IMELSA

L'exgerente de la Fundació Jaume II El Just Vicente Burgos està també entre els detinguts en l'anomenada 'operació Taula', que investiga una suposada xarxa de corrupció al voltantn de l'empresa pública Imelsa, depenent de la Diutació.
L'exdiputat autonòmic David Serra també està imputat en esta operació, i a més en el 'Cas Gürtel', en concret en la peça que investiga el suposat finançament irregular del PP valencià.
Pel que fa a la Fundació Jaume II, les instal·lacions d'aquesta fundació es trobaven entre les 33 ordres d'entrada i registre amb les quals comptava la Unitat Central Operativa (UCO) de l'Institut Armat en el marc d'aquestes actuacions contra una presumpta trama de corrupció infiltrada en diverses administracions públiques valencianes -Ajuntaments, Diputació Provincial de València i Generalitat-.
Es dóna la circumstància que l'exgerent Vicente Burgos és a més exmarit de María José Alcón, una de les principals detingudes d'aquest operatiu. Aquesta dona va ser regidora de Cultura de l'Ajuntament de València.
Com a gerent, Vicente Burgos va gestionar un pressupost anual de fins a 8 milions d'euros, encara que la major part no van repercutir al monestir ni a la Valldigna, sinó que es van desviar entre altres coses per a la celebració de la Volvo Ocean Race d'Alacant.
Entre els arrestats destaca a més l'expresident de la Diputació de València Alfonso Rus. La Guàrdia Civil preveu l'arrest de 24 persones.
De moment ja han sigut detinguts també l'exvicepresident de la corporació provincial i exalcalde de Montcada, Juan José Medina; l'exalcalde del Genovés, Emilio Llopis; l'exvicepresident de Diputació i exsecretari autonòmic d'Educació, Máximo Caturla.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I els alcaldes populars i sociates de la Valldigna? No hi ha ningún implicat?

Anònim ha dit...

Xorissos malnascuts !!