dimecres, 20 d’abril del 2016

TRES ALUMNES SIMATERS REBEN EL PREMI EXTRAORDINÀRIA AL RENDIMENT ACADÈMIC EN PRIMÀRIA


El secretari autonòmic d'Educació i Investigació, Miguel Soler, ha lliurat aquest dimecres els premis extraordinaris al rendiment acadèmic corresponents al curs 2014-2015 a 700 alumnes de Primària de les comarques de València que s'han distingit en els seues estudis durant tota l'etapa, entre els quals hi ha els simaters Fran Blasco, Paula Pelegrí i Víctor Cabanilles. L'acte ha tingut lloc este dimarts a Les Arts on també han estat presents les famílies i una representació dels docents dels diferents centres de procedència dels premiats.
Miguel Soler ha lliurat els diplomes acreditatius en mà, acompanyat pel director general de Política Educativa, Jaume Fullana; el director general de Centres i Personal Docent, Ximo Carrión, i el director territorial de València, Santiago Estañán, entre altres responsables de la Conselleria. També ha participat al lliurament la presidenta del Consell Valencià de Cultura, Encarna Cuenca. Així, els responsables d'Educació han tingut l'oportunitat d'agrair als alumnes el seu esforç i intercanviar impressions amb ells durant l'acte.
Els premis extraordinaris al rendiment acadèmic reconeixen l'esforç i el mèrit de l'alumnat al finalitzar les diverses etapes. En el cas de Primària, l'acte tindrà la seua continuïtat aquest dimecres a la mateixa sala de Les Arts, on al voltant de 350 alumnes més rebran els premis, fins a completar, entre les dos jornades, un total de 1.050 estudiants de Primària premiats de les comarques de València.