dimecres, 4 de maig del 2016

VA A FER-SE EUPV L'HARAQUIRI?


Que a les setmanes prèvies a la confecció de candidatures per a les eleccions del 20D el candidat d'EUPV al Congrés per València Ricardo Sixto trencara negociacions amb Compromís i Podem, enutjat pel lloc que li havien atorgat, i que ara s'estiga plantejant tornar a negociar una coalició amb els qui fa mig any el van humiliar, sembra dubtes sobre l'oportunitat de que EUPV li faça el favor a Pablo Iglesias i a Mónica Oltra d'ajudar-los a posar-se per davant del PSOE i del PSPV. 
Ara que les perspectives electorals d'EUPV i d'IU són sensiblement millors que les del 20D, aquells que van fer president de la Generalitat al molt inefable Ximo Puig venen a demanar ajuda a EUPV per a que Mónica Oltra desbanque a Puig al capdavant del Consell a la primera oportunitat que tinga.
Confiavem en un poc d'amor propi per part d'EUPV, encara que els missatges que s'estan transment a la consulta interna per decidir sobre eixa coalició predominen els estereotips i les frases de llauna del tipus "junts millor", "junts més forts". 
Confiem que les bases d'EUPV tinguen un poc de seny i rebutgen este pacte de vanidosos que només s'ha plantejat quan li ha convingut a Mónica Oltra. Els militants d'EUPV haurien de recordar com es va haver de sentir Ricardo Sixto per trencar negociacions amb Compromís i Podem abans del 20D. 
Ara que de segur EUPV pot obtenir representació en solitari, venen els del Pacte del Titànic a embolicar a EUPV amb l'única intenció de "ser els primers". 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Esta ben klar,tu eres del ppsoe.

Anònim ha dit...

Francament vos va ser la reserva espiritual de l'esquerra, els del PP
encantats d'això.
Per cert a Simat Eu a estat 30 anys de palanganeros del PSOE.