dijous, 9 de juny del 2016

ARC IRIS DECLARA XIMO PUIG PERSONA NON GRATA


Arc Iris declara el president de la Generalitat, Ximo Puig, persona non grata i insta a la corporació a prendre una resolució en el mateix sentit després d'haver quedat constatat que la discriminació a Simat no és casual ni fruit de la ruïna financera de la Generalitat, sinó que és un menyspreu deliberat possiblement lligat al fet que Simat és per al PSPV una aldea gal·la que s'ha proposat reduir tallant el subministrament de diners públics.
Quan en l'aprovació dels pressupostos de 2016 el Consell va deixar gairebé sense assignació a la Fundació Jaume II, sent benintencionats es podia pensar que la difícil situació dels comptes de la Generalitat havia determinat eixa decisió. No obstant, quan sense avís previ ni descàrrec han anul·lat al monestir com a seu dels actes de la Multaqa i s'han emportat tot el programa a la ciutat de València, queda palès que la consigna és "a Simat ni aigua". I encara sort que les aportacions dels Plans Provincials de la Diputació són reglats i no es poden eliminar. Caldria vore si en el cas que la Multaqa s'haguera celebrat a Morella l'inefable director general de l'Agència Valenciana de Turisme i llepaculs de Ximo Puig, Francesc Colomer, s'haguera atravit a emportar-se-la a València. 
Ximo Puig és el cap d'una secta disfressada de corrent ideològic dins el PSPV, el lermisme, que té com a primer objectiu proveir els seus membres de butaques i sous públics, i que es distingeix per la crueltat en la tasca d'aniquilar a qui consideren desafecte, encara que siga del PSPV. 
Com a bona secta són gregaris, i el llistat de lermistes subsidiats amb sous públics a perpetuïtat, començant pel patriarca, Joan Lerma, és llarg: Vicent Sarriá, Antoni Such, la filla d'Antoni Such, Francesc Colomer (exEUPV), José Manuel Orengo, Alfredo Boix (qui no es descarta que estiga al darrere del boicot a Simat), Carmen Montón i tot el sèquit que ha situat a Sanitat, Joan Calabuig, José Ramón Tiller, Javier Andrés, Vicent Bufort... i tots els càrrecs del segon graó institucional, fundacions i empreses públiques, difícil de reproduir. 
El més estrany és que els representants de Compromís a Simat estiguen presenciant amb la boca tancada la discriminació premeditada a la que el Consell està sotmetent al municipi. 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pos tenim no se cuant Directors Generals, meyns mal. Aixo si a ells el sou tranquilet. Aon estan Joan Maria, Agustina, la filla de xaca, els fills de el Guitarra, tots callaets, no siga que es menejen i no eiquen en les fotos.

Anònim ha dit...

hola arc iris per si es del teu interes et passe la programació de la multaqa 2015 a la llotja de València.
http://www.unescovalencia.org/img/multaqa_2015.pdf