diumenge, 12 de juny del 2016

LA GENERALITAT LLEVA EL NOM DE VALLDIGNA DELS PREMIS DE LA MULTAQA




De la Valldigna no queda ni el nom. Els premis Unesco-Valldigna, atorgats anualment en el marc de la celebració de la Multaqa-Trobada de les Tres Cultures, han passat a denominar-se enguany premis Unesco-València. La Multaqa, organitzada pel Centre Unesco de València i la Generalitat, s'ha celebrat al llarg d'una dècada al monestir de la Valldigna i els premis atorgats en cada edició portaven el nom d'Unesco-Valldigna. Enguany no només s'ha exclòs a la Valldigna del programa d'actes, sinó que s'ha eliminat el nom de Valldigna dels premis. 
La Generalitat ha intentat excusar-se a través d'un reportatge publicat este diumenge al diari Levante-BOL (Butletí Oficial del Lermisme), acusant a la Fundació Jaume I, encarregada de gestionar el monestir, d'haver tirat mà al calaix per a finançar a empreses de la trama Púnica. La Valldinga, però, no en té culpa de que el PP es dedicara a corrompre institucions, empreses públiques i fundacions. El que sí ha notat la Valldigna és que la Fundació ha quedat sense pressupost, la restauració del monestir s'ha paralitzat, i la programació cultural al  voltant del monestir ha quedat reduïda a no res. La humiliació i el menyspreu s'ha consumat retirant el nom de la Valldigna dels premis Unesco.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Com a vei, voldria saber quina es la opinió dels carrecs simaters en la Generalitat. Simple curiositat. O ells el unic problema es que la paga estiga al conter abans del 30 de cada mes?

Anònim ha dit...

La paga per lo vist deu estar en el conter de Víctor. Y donde dije digo (consulta de bous) digo Diego. Hi ha que vore, en lo que li s'ha omplit la boca a Víctor demanant dignitat als polítics i ell ja s'ha posat a l'altura de tots. A VENDRE FUUUUUUUM