dijous, 16 de juny del 2016

RICARDO SIXTO PREN NOTA DE L'ACTITUD DEL CONSELL ENVERS LA FUNDACIÓ JAUME II I EL MONESTIR


El candidat d’Esquerra Unida de la coalició A la valenciana, Ricardo Sixto, ha visitat Simat per a demanar el vot, però també ha pres nota de l'actitud del Consell envers el monestir, amb la reducció al mínim del pressupost de la Fundació Jaume II, la paralització de les obres de rehabilitació, i la retirada de totes les activitats relacionades amb la Multaqa-Trobada de les tres cultures, que durant una dècada han tingut com escenari el monestir, fins que algú ha decidit prescindir de la Valldigna i concentrar tots els actes a València.
Sixto, d'altra banda, ha triat el monestir per a donar a conèixer la seua proposta de recuperar el Ministeri de Cultura, un àrea ara compartida amb Educació i Esport al Govern d'Espanya. Per a Esquerra Unida, “és una prioritat augmentar les inversions en aquests edificis i espais que formen part del nostre patrimoni públic, independentment de la seua titularitat”.
“Durant l'època dels diferents governs del Partit Popular la cultura ha patit els efectes de les seues polítiques”, explica Ricardo Sixto, “per això calen altres mesures per aconseguir una cultura gratuïta, accessible a tots i a totes i de qualitat”, afirma.
En opinió del candidat, el nou Govern ha d’apostar per rebaixar l’IVA cultural, per l’eliminació del canon digital i, sobre tot, per augmentar les inversions en cultura. Aquestes són algunes de les propostes que ha nomenat el candidat d’Esquerra Unida.
Per poder aconseguir aquestes mesures, entre altres, “trobem necessari recuperar el Ministeri de Cultura específic i recuperar, sobre tot, la gestió pública de tots els espais i de les subvencions”.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Uuuuui que por. Li posara el bras dins la manega a la Monica i al Ximo.

Anònim ha dit...

Uuuuui què tontooooo. Fas pudor de Bloc. Doncs ves en compte que d'ací a no res la cruela deville de Mónica (ó) Oltra no necessite a EUPV per a ser presidenta, ar!

Altre Anònim ha dit...

UUUUUUUIIIII que por... mÓnica Oltra no és del Bloc. Quina quimera li teniu al Bloc.

Anònim ha dit...

Jaja...feu pudor de cangrena...EU vos queden 2 tallaes de monyo !

Anònim ha dit...

Gangrena sou tots.
Fanàtics cadascú del seu partit que tot ho fa bé, mentre els altres tot ho fan malament.
Insultant-se uns i altres, quan segurament tots son simples treballadors que deurien anar contra el que està fotent-nos a tots de veritat.
Aviats estem. Una dreta cavernícola, i unes esquerres fanàtiques.