divendres, 23 de setembre del 2016

LA DIPUTADA VISITA SIMAT PERÒ ELS DINERS ES QUEDEN A TAVERNES


A Tavernes li està resultant especialment rendible la sintonia política amb la part de la Diputació de València que controla Compromís. La Torre de Guaita està com un mirall, la corporació provincial ajudarà a que la piscina coberta de Tavernes òbriga les portes tot i no ser la seua competència, la platja vallera tindrà una rontonda per a un nou accés pel nord des del Camí Reial, i ara es construirà un centre d'interpretació a la Cova del Bolomor que comportarà l'expropiació de bancals per fer lloc al centre de recepcio de visitants, a l'aula i a l'aparcament. Enhorabona per l'alcalde de Tavernes. Tot un èxit.
La diputada provincial de Turisme, Pilar Moncho, ha visitat este divendres Simat, però els diners se'ls ha deixat a Tavernes, on un poc abans havia signat un conveni de col·laboració per a impulsar el projecte del centre d'interpretació de la cova del Bolomor.
La visita respon a la intenció de  la responsable de Turisme de la Diputació de conéixer la situació turística actual del territori sobre el terreny.
Moncho ha mantés una trobada amb els alcaldes de Tavernes, Barx, Benifairó i Simat, així como els representants de la mancomunitat (de la que, per cert, se n'ha eixit Tavernes) en el monestir, on s'han fet una foto en la qual també hi apareix la cogerent d'Imelsa, qui deuria trobar-se casualment al seu poble.
La diputada no ha vingut a Simat carregada de diners, però sí d'intencions quan ha expressat la seua intenció de "continuar recorrent totes i cadascuna de les comarques valencianes per a comprovar l'execució dels projectes locals impulsats pel Patronat de Turisme de València, "així com la correcta utilització dels fons públics destinats a aquests, des del seu naixement fins al seu funcionament com a producte turístic per a potenciar les visites al nostre territori". Benvinguda a Simat, però si pot ser a la pròxima porte un pa blanquet baix el braç.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Som Valldigna per al q vos interesa... el Monestir és de la Valldigna... que gent tu!!!

Grau Bosch ha dit...

Durant anys hem estat treballant, i sobre tot a partir del 7 centenari, per projectes per recuperar el monestir de Simat.
Tota la gent i entitats majorment eren de Tavernes (Centre Excursionista, Associacio de Veïns La Valldigna...) i sobre tots els polítics en l'epoca del PP (Eugenio Perez i, Manolo Vidal) que estaven ahi i portaven els del PP de Valencia eren de Tavernes.
Tots s'ho ha emportat sempre Simat i s'han gastat milions i milions en el monestir i en potenciar el turisme de Simat.
Mai els de Tavernes ens hem queixat, quan Tavernes feia esforços que gent com Vicente "Colom" o altres com Mainar o A. Pascual, de Benifairó, no podien dur per la manca de sintonia politica amb el PP. I estavem contents i pagats perquè considerem que el monestir es Valldigna i tot era bo per a Valldigna, pero els diners es quedaven a Simat.
Mai no hem tingut a TAvernes ni a Benifairo ni pa blanquet, ni moreno ni tan sols les engrunes. I mai ens hem queixat.

REbutjable per tant l'article i més digne de que damaneu disculpes a tants i tants valldignencs que ens pelarem el cul des de que es va comprar el monestir per aconseguir el que s'ha aconseguit, i que haveu ofes en aquest article.

Simplement lamentable.

Anònim ha dit...

Tota la rao del mon. A cada un lo seu.

Anònim ha dit...

Exacte. Som Valldigna per al que ens interessa. Per a estar a la Mancomunitat no som Valldigna perquè és car. Per a rebre els xavos de les institucions de Compromís sí som valldigna. Per a callar la boca quan deixen a la Fundació Jaume II sense pressupost no sabem si som Vallldigna o Gallinera. I si el monestir és de la Valldigna, aleshores les inversions a Simat-Simat són un poc més de zero. Digoyovamos. I si el monestir és Valldigna, les inversions al monestir són de la Valldigna. Aleshores no sé a què ve tant de bramar. El missatge està clar, si vols xavos, vota Compromís. Pegueu-se un bac. D'acord amb l'article.

Anònim ha dit...

Viema, del que s'està debatint ací no és de la rivalitat Simat-Tavernes, sinó del presumpte comportament sectari de Compromís a les institucions. És Compromís sectari? De segur que si, com ho han sigut el PP i abans el PSPV. És una barbaritat denunciaro? Doncs no, com també s'ha denunciat el sectarisme del PP i del PSPV.

Gregori ha dit...

Senyor Grau Bosch: Intentar justificar el tractament de favor de les institucions cap als ajuntaments de Comprommís amb les inversions fetes al monestir és, per dir-ho fi, una canallada per damunt de la demagògia política. Les inversions al monestir s'havien de fer, ja estiguera el monestir a Simat, a Barx o a la Font de la Figuera. Actituds com la seua no fan més que perpetuar pràctiques com la del sectarisme amb diners de tots. Passe-ho bé.

Anònim ha dit...

Ara que manen els meus faig el que feien quan no manaven els meus.