dimarts, 28 de febrer del 2017

EL SIMATER VICENT PLANCHA, PRIMER LOCAL AL FONS DE LA VALLDIGNA


El C.A. La Valldigna ha expressat la seua satisfacció per l'èxit de la novena edició del Gran Fons de la Valldigna, disputat diumenge, i que ha tingut com a guanyadors absoluts a  Luis Félix Martínez, del Cárnicas Serrano, amb un temps de 50 minuts i 56 segons, i a Silvia Valero Martínez, del Safor Delikia, qui ha invertit una hora, set minuts i 51 segons. El reccorregut era de 15'5 qm. El primer local classificat ha estat el simater Vicent Plancha Chorro, de la Llebre Alpesa, amb 55 minuts i 38 segons. 
El club organitzador ha agraït als més de 150 corredors la seua participació en esta prova, i ha destacat el paper fonamental per a poder tirar endavant este esdeveniment que tenen les cases col·laboradores, "que una volta mes ens han demostrat l’interés que tenen en l’esport en general i en el nostre club en particular", han afirmat en un comunicat.
En eixa nota el club ha reconegut la tasca realitzada per part de l’organització, voluntaris i els clubs C.A. la Llebre-Alpesa de Simat, i C.A. de Benifairó, així com dels Ajuntaments de Tavernes, Simat i Benifairó de la Valldigna per l'ajuda prestada.
Ha tingut també agraïment per a tota la gent del C.A. la Valldigna que ha estimat no participar a la cursa per a ajudar a que esta haja transcorregut sense cap incident.