dilluns, 20 de febrer del 2017

LA LLEBRE-ALPESA REP UN GUARDÓ A LA GALA DEL CIRCUIT DE CURSES

Máxima Gregori a la dreta amb altres membres de la Llebre.

El Club de Córrer la Llebre-Alpesa ha rebut un dels guardos que es van lliurar divendres a la Gala de cloenda del I Circuit de Curses Populars Safor-Valldigna, on la corredora Máxima Gregori Robledillo ha aconseguit el tercer premi en la categoria sènior femení, que es correspon amb el resultat de la totalitat de les curses en les quals ha competit. .
Després de 14 curses des de l'estiu fins al mes de gener, el Circuit de Curses Populars Safor-Valldigna ha tanca el curs amb una gala de lliurament de premis celebrada este cap de setmana a la Casa de la Cultura de Bellreguard. Salva Gomar, del CA Safor Delikia, i Cristina Rosselló, del Multiesport Benitatxell, han rebut el guardó com a guanyadors absoluts, mentre que el guardó al millor equip ha estat per a Automoción Moll. El Safor Delikia i el CC El Garbí han aconseguit el segon i tercer premi als millors equips, respectivament. 
Fernando Escrivá, del club Fent Cames de Miramar, ha estat el segon classificat absolut en el conjunt de les proves disputades, seguit de Pere Lluís García, d'Automoción Moll. En dones el segon i tercer lloc absoluts han estat per a Bea Gomar, del Triatlon.com, i Violeta Gómez, de El Garbí.