dijous, 20 d’abril del 2017

SIMAT OPTA A CONVERTIR-SE EN CAPITAL DEL TURISME RURAL


Un total de 24 municipis de 12 comunitats autònomes han sigut preseleccionats per a aspirar a convertir-se en la Capital del Turisme Rural 2017 en una nova iniciativa organitzada pel portal Escapadarural.com, que aglutina gran part de l'oferta nacional d'establiments d'aquest tipus, pel seu desè aniversari. A nivell autonòmic participen Agres (Alacant) i Simat.

En un comunicat, el portal assenyala que van ser 270 pobles de les 17 comunitats autònomes espanyoles els que van presentar les seues candidatures a fer-se amb aquest reconeixement i convertir-se en un referent del turisme rural.

D'entre els 24 municipis escollits, només deu seran seleccionats com a finalistes basant-se en tres criteris: que el municipi tinga menys de 10.000 habitants, que estiga ben comunicat amb carreteres principals (a menys d'una hora d'una via principal) i que compte amb la infraestructura necessària per a rebre als viatgers i celebrar una gran festa popular si resulta guanyador.

El pròxim 27 d'abril, una vegada es donen a conèixer els 10 pobles candidats finals, s'obrirà el període de votació que conclourà el pròxim 21 de maig i serà llavors quan es conega la localitat que ha rebut la distinció de Capital del Turisme Rural 2017.

Les comunitats autònomes que aspiren al fet que un dels seus municipis es convertisca en Capital del Turisme són: Andalusia (Grazalema, Olvera i Vélez Blanco), Astúries (Onís i Cudiller), Cantàbria (Alfoz de Lloredo i Comillas), Castella i Lleó (Covarrubias i Burgohondo), Castella-la Manxa (El Toboso, Sigüenza, Alcalá del Júcar i Ayna), Catalunya (Santa Pau, Sant Joan de les Abadesses i Perafita), Comunitat Valenciana (Agres i Simat de la Valldigna), Extremadura (San Martín de Trevejo), Galícia (Leiro), La Rioja (Torrecilla en Cameros), Madrid (Gola dels Montes) i Navarra (Elizondo i San Martín de Unx).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Simat no pot guanyar. Es un poble molt brut. L'ajuntament tindra que netejar molts carrers i contenedors. La gent tambe tindra que ser mes neta.

Anònim ha dit...

I que oferim als que vinguen a vore Simat. Restauracio "0". HOtels "0". Serveis "0". Promeses per part del Ajuntament, en l'oposicio, totes, en el govern "0".