dissabte, 1 d’agost del 2009

SERRA, EL BLOC I EL BES S'EMPASSEN EL CAMP DE GOLF

Un dels fets més cridaners del ple d'ahir, per atípic i incoherent, va ser contemplar a Joan Serra, a la regidora del Bloc i al regidor del BES engolint-se el camp de golf i calmant els nervis dels especuladors que van invertir al Mig l'Horta a preu de saldo, i que ja s'estaven veient plantant kakis. Ara, gràcies al Bloc, al BES i a Esquerra (Republicana), tots ells multisocis del multigovern, ja poden dormir tranquils amb la seua inversió garantida. Ha costat, però ahí estaven els socis esquerrans del multigovern per a garantir l'operació, sense res a canvi.
El ple, doncs, va aprovar de forma inicial un PGOU amb la taca del golf i la macrourbanització qualificada com a sòl no urbanitzable comú, que traduït vol dir que "el dia que ens vinga en gana o als especuladors els vinga bé, farem camp de golf i macrourbanització". Bé pel BES, pel Bloc i per Serra.
D'altra banda, el regidor del BES, Juli Ibáñez, responsable del desgavell de les berres de festes, va admetre que el multigovern ha fet les coses mal fetes, i va justificar la marxa enrere amb les barres en el fet de que se'n van adonar que s'havia fet, mal, sense cap procediment reglat.
Sempre fan el mateix. Fan les coses mal fetes, i després ho paren tot perquè diuen que se n'han adonat del desori.
Per últim, el multigovern va haver de justificar les seues nòmines arran d'una denuncia del PP segons la qual els sous es van multiplicar per tres al periode d'agost a desembre de 2008. L'alcalde, Eladi Mianar, va dir que tot es devia a un error i diu que té tots els justificants. Mainar al mes de desembre va cobrar vora 4.000 euros.
El PSPV-PSOE de Simat té previst distribuir demà diumenge (hui no pot ser perquè hi ha revetlla) un pamflet en resposta al del PP.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Seguim sense saber després d'un any,les nomines d'alcalde que és paguaren el 31-08-08.
És molt sencill 1,2 ó 3.

vEns morirem sense saber-ho com qui va donar l'ordre de llevar el carrer a Al Tall.

JOAN SERRA ; ha dit...

JOAN SERRA DEIA:

Per quins interessos treballem? article d'opinió de Joan Serra

El 5 de juliol de 2005 presentava a l’ajuntament una moció que va ser aprovada pel Bloc ( 2 vots), PP (3) i el meu , que entre altres coses deia:
• S’ha elaborat el Concert Previ del PGOU d’amagat, sense consultar el poble,
• La falta de transparència en la tramitació del Concert Previ ha generat tota mena de moviments especulatius als terrenys afectats pel macroprojecte urbanístic, en perjudici dels propietaris, que estant sent estafats amb preus molt per davall del seu valor real.

Per totes eixes raons, i sense perjudici de les accions legals que es puguen mamprendre, la corporació municipal acordà els següents punts:

1) La retirada del Concert Previ.
2) L’inici de converses amb tots els sectors socials, cívics i productius per dissenyar el nou PGOU.
3) La renúncia a les macrourbanitzacions.
4) La defensa explícita amb acord del Ple dels propietaris de sòl.
5) Un acord del Ple que garantisca el creixement urbà de forma compacta i en funció de les necessitats.
6) Prendre mesures contra l’especulació i actuar fins i tot judicialment si cal contra els abusos contra els xicotets propietaris.

ERPV-Simat ha dit...

El 21-09-2006 ERPV-Simat deia:


ESQUERRA DENUNCIA LA POLÍTICA URBANÍSTICA DEL PSOE DE SIMAT

Esquerra denuncia la política urbanística destructora que el PSOE de Simat de la Valldigna està portant endavant.

Ens sorprén i ens alegra que el PSOE de Vilallonga haja portat als Tribunals de Justícia a l'equip de govern d'aquesta població, planificant PAIs i camp de golf.Açò és exactament el què vol fer l'alcalde del PSOE de Simat de la Valldigna amb el suport del PP.

Esquerra entén que el PSOE té diferents maneres de mesurar. A Vilallonga estan en contra i acudeixen als tribunals i a Simat, què fan? Miren cap a altre costat i acaten la política destructora de l'equip de govern socialista.

De tot aquest desgavell, queda ben clar que la política del PP i del PSOE en matèria urbanística és la mateixa.

Senyors i senyores del PSOE, no ens enganyen i parlen clar. Tant el PP com el PSOE volen la destrucció de la comarca, hipotecar-la per sempre. Les generacions futures patiran les conseqüències

Anònim ha dit...

Esta vist que el Super-regidor és capaç de renunciar a tots els seus idearis per el silló meyns al :

SOPAR REPUBLICÀ

Anònim ha dit...

Ara segurament i hi haurà pamflet de PSOE,BLOC i ERPV i segurament diran que el PP utilitzà la mentida i blablablablabla…….però no deixaran un dossier en la biblioteca del poble on poder opinar sense el tutelatge dels politiquets .
TRIPARTIT SOM MAJORS VOLEM INFORMACIÓ NO PAMFLETS , JA OPINAREM NOSALTRES.
En jugue una caçalla que tindrem pamfletada i no informació.

Anònim ha dit...

Serreta, deixa de dir el que fees abans i mira el que fas ara.
No vullgues enredrarmos més.

El guerrer de Moixent ha dit...

El PP menteix amb el sou de Sebastian que cobrava 2300 € ,segons una noticia apareguda al Levante.Reis,arquers vos done la raó en moltes coses però doneu-li una miqueta de canya al PP que pareixeu que heu vist en Sebastinet a la Mare de Deu.A per cert,com es que tots els camins on té bancals el sogre de Sebas van ser asfaltats.Quina sort van tindre els veïns o seria que eren els únics camins que estaven malament al igual que el marge del Pla de Corrals.

Anònim ha dit...

Quina proposta de PGOU té EU?

Anònim ha dit...

Jp m'enterat per algunes assemblees i uns quans reboliques que tiraren,
Si fins ara, tu no t'has enterat, serà perquè no has volgut.