dijous, 17 de desembre del 2009

LA NOTÍCIA ANTERIOR HA FET EFECTE

Només uns minuts després de penjar la notícia anterior, en la que es denuncia l'absència de programació cultural de Nadal a Simat, la regidoria de Cultura ha anunciat a la web municipal dos actuacions teatrals a l'Auditori de la Casa de la Música, encara que són actuacions de pagament (dos eurets).
El programa que anuncia l'ajuntament inclou dos actuacions teatrals, la primera el dia 20 de desembre a les 18 hores a la Casa de la Musica, on actuarà Pluja Teatre amb l' obra "Peter Pan Garcia".
Peter Pan Garcia és la història d'un xiquet que no pot parar de créixer.Al contrari de Peter Pan, el del conte que no vol créixer, este Peter creix al mateix ritme de la societat que l'envolta.
L'epectacle va dirigit al públic infantil i familiar.
De l'actuació del dia 27 encara no es sap res.
Tot i això, dos actuacions de teatre infantil són una programació pobra per a dos setmanes de vacances escolars i festes, la qual cosa consolida la sospita de que l'Aplec de Serra ha esquilmat la caixa de la Regidoria de Cultura. Arc Iris fa en falta opcions sobretot per a joves, que a tot arreu disfruten pel Nadal de fires d'oci.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Com dia aquell, no hi han coses més importants que estar pendents d'esta web?
Encara que cadascú li dona la importància a allò que vol.

Anònim ha dit...

Si, si, si, clar que si... cagant-la com sempre arquitos

Anònim ha dit...

Juli, ta'han reenviat la notícia i t'han pillat en calçotets. No sigues babau.

Anònim ha dit...

si, i en 5 minuts s´ha contractat obres de teatre! vosaltres si que sou babaus, a vore quan se us veu a algo que organitze l´ajuntament, amb sebas així era, i ara... coincidències de la vida!

Anònim ha dit...

Si contractes i no publicites quedem igual. Que pensaves anar tu soles al teatre? I d'això dels dos euros ja en parlarem.

Anònim ha dit...

Quines actuacions es feren en l'epoca del PP?

Anònim ha dit...

I on estaves tu que no ho vas denunciar?

Anònim ha dit...

Si que es curiós, si.
Estava l'actuació contractada, però sols ho sabia el contractador.
Quan volia fer-ho públic? Un hora abans de l'actuació?
Que coses.

Anònim ha dit...

Pep earcir is