diumenge, 20 de desembre del 2009

LA PROGRAMACIÓ CULTURAL DE NADAL ÉS UN MENYSPREU ALS SIMATERS

Els simaters mereixen, si més no, ser tractats de la mateixa manera que els participants en l'Aplec de Serra, que durant quatre dies disfrutaren d'actuacions musicals, funcions de teatre, cercaviles amb banda de música, correfocs, castellers, conferències, exposicions, sopars, dansants, focs artificials, i altres saraus.
Ara, però, arriba Nadal i al departament de Cultura no li queden diners més que per programar dos funcions de teatre infantil que a més són de pagament. La programació cultural de Nadal és, a les clares, un menyspreu als simaters, i més encara quan estem en periode de vancances escolars.
EU i Arc Iris seguiran exigint que l'Ajuntament informe dels diners que ha posat dels pressupostos municipals per a la celebració de l'Aplec de Serra, justament per la utilització política i la patrimonialització que n'ha fet el regidor d'Esquerra (Republicana), i ho demanaran allà on cal, que és el ple.
El ple de hui és extraordinari, i potser no ens admeten cap pregunta, però a la primera sessió ordinària es preguntarà el cost per a l'ajuntament de l'Aplec i les repercusions d'eixa despesa sobre la ridícula programació cultural de Nadal.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

L'únic menyspreu és arc iris, sempre fent la mà.

Anònim ha dit...

Home, per lo menos promocionem un poc Simat per als excursionistes, no? Esta clar que els diners gastats per l'Ajuntament seran majors que els guanyats pels comerços simaters durant l'Aplec (això era l'esperat). Però l'objectiu és altre, és recuperar els diners a llarg termini, ja que ens hem donat a coneixer i està clar que pujarà el nombre de turistes a partir de l'Aplec.

Anònim ha dit...

Ací l'únic que s'ha promocionat i s'ha donat a conéixer és el regidor d'ERC.

Anònim ha dit...

LA llàstima és que coses ue poden ser bones i interessants,es llancen a perdre o es cree polñemica, per les ganes de protagonisme o de figurar dels mateixos de sempre.

Anònim ha dit...

L'únic que s'ha promocionat i s'ha donat a conéixer és el regidor d'ERC,

Calla llengua baladrona aquet home ens fara rics igual que va fer als cooperativistes de la SIBETA.
Ave Super-regidor.