dimarts, 1 de desembre del 2009

HA MORT ISABEL MANCEBO


PRESIDENTA DE L'ASSOCIACIÓ COMARCAL D'AJUDA AL POBLE SAHARAHUI


Durant anys ha sigut presidenta de l'Associació Comarcal d'Ajuda al Poble Saharaui, i
al llarg de la seua vida s'ha deixat la pell ajudant a eixe poble abandonat al mig del desert.
L'associació Comarcal de La Safor porta anys col.laborant amb el poble saharaui. Tots els anys, dintre de la campanya "Vacances en Pau", ha facilitat l'arribada de xiquets i xiquetes per a que passen l'estiu a les nostres terres, gràcies a un acord de col.laboració amb l'Ajuntament i l'Hospital de Gandia que permet als saharauis residir a Gandia mentre es tracten d'algunes malalties.
Així mateix, l'associació organitza tots el anys, amb la col.laboració de El Zurdo, un festival de pilota a benefici del poble saharaui.
Avui fa un any, Marc Cabanilles, president d'Arc Iris, va tindre el privilegi de poder compartir amb Isabel Mancebo un viatge als camps de refugiats saharauis en Argelia, per tal de posar en marxa alguns projectes de cooperació impulsats per ajuntaments com Gandia i Aldaia.
Certes persones no deurien faltar mai.
Gràcies Isabel pel teu exemple.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Isabel, no oblidarem mai la teva tasca, seguirem endavant amb la lluita que duguem desde fa tants anys, a vegades desde l´anonimat, per a que el poble saharaui torne al seu país i que és faça justicia. Gràcies per el teu treball desinteressat. Fins sempre.

Anònim ha dit...

Jo vaig coincidir amb ella en un acte a Gandia.
No la conexia, però en va semblar molt interessant la tasca que portaven a terme.
Ho sent molt.

Anònim ha dit...

Persones com Isabel dignifiquen aquesta societat, ha sigut un honor coneixer't i haver compartit aquell cel tan ple d'estreles, força a la familia.

Anònim ha dit...

El poble saharaui segur que et durá al cor, per sempre. Ahí estarem continuant el teu treball, que també és el nostre, no abandonarem. Qui ha estat allí als campaments de refugats saharauis ha entés la teva tasca. No deixarem que está i altres injusticies s´obliden.