diumenge, 8 d’agost del 2010

CAL REIVENTAR LES FESTES


La fòrmula de vaquetes i revetlles amb orquestres de la factoria Montecarlo està esgotada. El triunvirat ha tingut dos anys per a innovar i no ho ha fet. Allò més novedós són els castellers que contracta Serra al seu sopar per a glòria seua, encara que, ben mirat, també és novedosa la forma d'acaparar el llibre de festes amb fotos de l'alcaldessa.
Quan les festes cauen entre setmana, com ha passat enguany, la participació es ressent, i només divendres, vespra de cap de setmana, Simat va estar animat. Els suggeriments recollits per Arc Iris apunten en el sentit d'ampliar opcions. Ballar a la Font Gran no complau a tots els públics, sobretot si les orquestres La Pato i Glitter no porten repertori de melodies meloses per a les primeres hores.El públic dels espectacles de la plaça, d'altra banda, cabrà d'ací a no res en una taula. Enguany això de Vicente Seguí ha estat una broma de mal gust.
Cal diversificar opcions i escenaris, reservar la Font Gran per a un tipus de música, substituir les patètiques revistes de la plaça, i buscar altre escenari per a altre tipus de concerts per als més joves. I sobretot buscar fòrmules d'animació de carrer.
D'altra banda, cal destacar l'absència d'incidents destacables, llevat de la nova transgressió del codi ètic municipal per part de l'alcaldessa i diversos regidors que han acudit en representació de tot el poble a una processó catòlica.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

totalment d'acord en tot el que dius, ara bé, caldria arrear i fort al tema de les vaquetes, que gent que diu què es d'esquerres permeten eixes salvajades, per que quatre o quaranta, en te igual, es posen de coca i vi fins al cul, i maltraten els animals és del tot denunciable i cal exigir responsabilitats i dimisions, quan arrribe la dreta, catapultada al poder per la pseudoesquerra que faran ? posar una plaça de braus al monestir ?

Si volen bous, que ixquen ells de "reses" i els abanderillarem fins que caiguen desplomats, seria una bona teràpia pels poltroners simaters.

Anònim ha dit...

Tens raó, la seudoesquerra que ens governa, de tant mal que ho està fent, comportant-se fins i tot per moments com feixistes, catapultarà la dreta al poder.

pipicalzaslargas ha dit...

EL DEL PRIMER COMENTARI : sols puc dir-te subnormalet o cocainomano , perque cuan dius tantes coses i les veus no estaràs tan lluny no ??? o es que tots els que anem al bous ens fem coca i vi hasta el cul ??? ale Victoret este tampoc el edites quedate-lo per a tu com mols altres

Anònim ha dit...

Pots dir-me subnormalet o cocainomano, el que tu vullgues, però una vegada més, la falta d'argumentació et delata, i la manca de credibilitat t'ix per les orelles, la factura la pagaràs al juny del 2011, mentre el poble paga, a hores d'ara, les teues quimeres i sufraga els teus deliris. Pasaràs a la història per desfer i no fer, per insultar des de la poltrona i encarnar la grolleria institucional. L'apisonadora electoral et deixarà a miquetes d'aqui no res.

Anònim ha dit...

El preu d'eixir l'alcaldesa tantes vegades al llibre de festes quin ha estat?Segons tinc entés l'any passat el llibre de festes va costar passà de 10000 euros.

Anònim ha dit...

Llibret no, gràcies!
Crec que sense els versets, les parrafades de les associacions i l'escurabutjaques publicitari a les empreses locals l'Ajuntament pot passar i estar del més ben informada la localitat dels actes que es van a realitzar (quasi la meitat ens els sabem de memòria...)
Ara, el tema publicitari crec que és un tema que cada partit hauría d'assolir, no les arques municipals envers el llibret dels ous. De res...