dijous, 12 d’agost del 2010

PRIMERES QUEIXES PEL NOU SERVEI DE RECOLLIDA DE FEM

El nou concessionari de la recollida de fem a Simat, adjudicatari del servei d'acord amb les bases que van redactar a l'Ajuntament de Barx per a tota la Valldigna, ha generat les primeres queixes entre els usuaris del Pla de Corrals, que es van quedar sense servei diversos dies als camins secundaris. Molts dels afectats han protestat a l'Ajuntament perquè des de l'entrada en servei del nou adjudicatari, poc abans de festes, fins ahir mateix, el camió només feia la recollida per la carretera, i passava de llarg pels camins secundaris, malgrat que a les bases s'especifica que la recollida ha de ser diària durant els dies de l'estiu a tota l'urbanització del Pla de Corrals.
El fem s'ha apilat diversos dies als contenidors fins que arran de les protestes ahir es va fer la recollida completa.
Altre conflicte ha sorgit amb les casetes de la mateixa urbanització ubicades al terme de Quatretonda, on s'ha deixat de prestar servei. Els usuaris han optat per desplaçar els contenidors fins a la ratlla del terme de Simat per tal que entren en la recollida. No obstant, alguns dels usuaris han seguit dipositant el fem al lloc on era el contenidor, on s'han acumulat les bosses.
Altre sector descontent és el que té dret a bonificació. Després d'acreditar diverses condicions, com ara la renda mínima, l'empadronament en solitari en el domicili, i l'edat avançada, accedia a una bonificació del 50% sobre l'antic rebut de 95 euros, és a dir, una bonificació de 47'5 euros. Ara, amb el nou sistema la bonificació ha passat a ser del 25%, perquè s'exclou de la bonificació el tractament del fem, tot i que amb l'anterior adjudicatari es suposava que amb els 95 euros de rebut hi entrava la recollida i el tractament. Com a conseqüència, els beneficiaris de les bonificacions han de pagar vora 25 euros més.
Tampoc estan tots contents amb la nova ubicació dels contenidors. La pregunta és: hi ha algú content? Potser acabem abans.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Contents!Com podem estar contents.Mires per on mires tot són actuacions desastroses,Font Menor,Font Gan,pujada d'impostos,impostos nous,impostos especials per als camins de les Foies,despeses innecessàries(quasi 60000 euros amb una barrendera que no val per a res,entre altres),posar bordillos per a que no aparquen camions al carrer.....

Anònim ha dit...

Algunes empreses que han col.laborat en el llibre de festes d'enguany s'unéixen al descontent general.

Anònim ha dit...

agranadora per a BARRER

i rastrell del BORDE